fbpx

Reviews

Franz

Wat waren jouw uitdagingen?

Onze uitdaging was dat ondanks mijn liefdevolle bemoeienissen en mijn begrip voor de seksuele problematiek, en vele pogingen zonder succes bij een “Sexuologe” was er geen verandering voor de beleving van seks te berreiken voor mijn vrouw.

Waar kon je hulp bij gebruiken? (Voordat we zijn begonnen)

Wij wisten wel, dat alleen een gezamenlijk werken aan het probleem een oplossing kan bieden. Maar, waar wij het best aan kunnen beginnen was ons niet duidelijk.

Waar sta je nu?

Het traject heeft echt een oplossing gegeven. Wij hebben het een en ander in ons gedrag verandert, en de “rem” die mijn vrouw in de weg stond, is duidelijk geworden en hebben we kunnen verwijderen doordat we bewust zijn geworden wat de oorzaak is van deze rem.

Wat is veranderd? Op het gebied van:

Intimiteit,

Wij nemen duidelijk meer tijd voor elkaar. Seks is een vraag van tijd voor elkaar en niet even snel tussendoor.

hoe jullie met elkaar omgaan buiten de seks:

Vooral ik heb geleerd, dat ik gesprekken, beginnend s´morgens bij het ontbijt met open mind doe, elke andere activiteit zoals “mobiel” of “agenda” weg laten, zo lang als wij aan tafel zitten met elkaar.

Relatie:

Onze relatie was ook voor deze therapie echt goed, dus ik voel op dit plaatje echt geen verandering.

Persoonlijke ontwikkeling/inzichten/bewustwording:

Omgang met elkaar is geen vraag van tijd alleen, het gaat ook om kwaliteit, dus om alertheid tegenover de partner.

Seksualiteit de kwaliteit ervan:

De Kwaliteit van Seks is duidelijk verbeterd.

De frequentie van zin hebben:

Ook de frequentie is verhoogd, maar daar moeten wij nog even zien, hoe het in het dagelijkse werk of werk per week goed is te integreren. We zijn hier erg van bewust en dat is al de helft van het bewustzijn en positieve werking ervan.

Hoe ben je bij mij terecht gekomen?

Via mijn vrouw, die naar een tantramassage keek op internet om heen te gaan en verassend genoeg, zijn wij bij Tania geland ! Zij heeft ons in een andere gedachte modus gebracht!

Wat was de reden ervoor te gaan?!

Omdat mijn vrouw steeds zoekende was en bleef mbt haar en daarmee onze sekualiteit op een hoger level te krijgen, ben ik hierin geheel in meegegaan om haar daarin te ondersteunen, maar ook omdat ik hier zelf voor open sta.

Wat vind je van mijn dienst?

Jouw dienst was uitstekend, verassend anders dan verwacht en voor mijn begrip als vrouwenarts(!) van een fantastische, ongecompliceerde zicht op seks en de dagelijkse realiteit

Wat zal je bijblijven?

Alles wat wij bij jou hebben geleerd. Vooral die aandacht voor elkaar echt op pijl houden!

Wat heeft het meeste indruk gemaakt…?

Jou ongecompliceerde uitleg, waarbij iedere moment duidelijk wordt, dat jij vanuit eigen ervaring spreekt en niet vanuit een wetenschappelijk standpunt.

Zou je het anderen aanbevelen?

Nogmaals: Als Vrouwenarts word ik vaak met seksuele problemen geconfronteerd. Zulke vragen medisch / wetenschappelijk te bekijken is iets wat weinig succes heeft. Het oplossen volgens jouw gedachte en uitleg is heel erg hulpvol voor mij en beveel ik daarom ook van harte aan, aan alle vrouwen, die bereid zijn voor verandering in hun seksleven.

Marije

Wat waren jouw uitdagingen?

Ik wilde heel graag begrepen worden als vrouw, waarom ik weinig tot geen zin in seks heb. Mijn eigen lichaam beter leren kennen. Seksualiteit her ontdekken.

Waar kon je hulp bij gebruiken­? (Voordat we zijn begonnen)

Mijn eigen lichaam weer meer gaan accepteren. Voelen, aanraken verdragen, langer dan 5 minuten.

Tijd en aandacht voor elkaar, op een andere manier. Seks fijn gaan vinden.        

Waar sta je nu?

Ik ben opgetild. Ik voel me in de 7e hemel. Heb tools gekregen om met vroeger om te gaan, de kracht uit het hier en nu te halen. Genieten van voelen, aanraken en ook tijd met mijzelf willen doorbrengen en mijzelf ontdekken. Ook de intimiteit en seks met mijn man is weer geïntensiveerd en verfijnd.            

Wat is veranderd? Op het gebied van:

            Intimiteit

    Het hele contact voelt fijner, intiemer, niet alleen het lichamelijk bezig zijn, maar tussendoor vaker even weer oggcontact maken, de verbinding zoeken en voelen.

Hoe jullie met elkaar omgaan buiten de seks:

     Ik vond dat dit al goed was. Dus daarin is weinig verandert.

            Relatie:

      Dit was al oke, al probeer ik wel wat meer los te laten.

            Persoonlijke ontwikkeling/inzichten/bewustwording:

       Echt voelen, door niet in jezelf op te gaan, maar de verbinding aan te gaan, ook tijdens de seks, even elkaar aankijken, wat langzamer aanraken of soms even stoppen of bewuster te voelen en te genieten.

Tools gekregen om als er iets uit verleden opduikt, daar zelf relaxed mee om te kunnen gaan.

            Seksualiteit de kwaliteit ervan:

      De kwaliteit is verbeterd, echt fijn.

            De frequentie van zin hebben:

            De frequentie is verhoogd, ook om met mijzelf bezig te gaan

 

Hoe ben je bij mij terecht gekomen?

Ik was op zoek om samen met mijn man een tantra massage te ondergaan, toen zag ik de website van Tania en die sprak mij wel aan. We kwamen er weg zonder massage, maar met een goed gesprek en stof tot nadenken, daarna zijn we het begeleidingstraject aangegaan.

Wat was de reden ervoor te gaan?!

Ik wilde diepgang, was altijd en nog steeds op zoek naar antwoorden op mijn vragen.

Wat vind je van mijn dienst?

Erg fijn hoe je met ons bent omgegaan. De kwetsbaarheid respectvol omarmen en de kracht in ons versterken. Vanuit jouw eigen ervaring, mij kunnen bijstaan in mijn zoektocht.

Wat zal je bijblijven?

De brug, omgaan met het duiveltje, bewuster voelen, genieten, het is een cadeautje voor jezelf.

Wat heeft het meeste indruk gemaakt…?

Dat je zo snel, in 4 maanden tijd zoveel kunt bereiken, als je zelf maar wilt.

Zou je het anderen aanbevelen?

Ja zeker weten, heb er al met 3-4 mensen over gesproken dat het zo waardevol en fijn is.

 

Sander

Wat waren jouw uitdagingen? Waar kon je hulp bij gebruiken­

Voor onze coaching wist ik me op sexueel vlak vaak geen houding te geven. Ik wist op een gegeven moment niet meer hoe ik Meike kon benaderen. Ik had vaak het gevoel dat Meike zich niet sexueel aangetrokken tot mij voelde. Al met al kreeg is steeds vaker het gevoel van teleurstelling. Dit beïnvloedde ook regelmatig mijn stemming.

Waar sta je nu? Wat is veranderd? Op het gebied van:

Intimiteit, hoe jullie met elkaar omgaan buiten de seks:

Er is nu veel meer intimiteit. Beiden voelen we ons ook vrijer om intiem te zijn met de ander.

Relatie:

Onze lijkt veel sterker te zijn. Voorheen hadden we regelmatig moeilijk discussies en ruzietjes. Dat is nu heel anders. En als we toch even een conflict hebben, dan lossen we dit veel makkelijker en sneller samen op. Al met al merk ik heel duidelijk dat we beiden volop liefde voelen.

Persoonlijke ontwikkeling/inzichten/bewustwording:

Tijdens de coaching heb ik inzicht gekregen in waarom we samen vastliepen op het vlak van intimiteit. Ook ben ik gaan begrijpen welke rol ik daar zelf onbewust in had. Door deze inzichten heb ik echt iets kunnen veranderen aan ‘mindset’ op dit vlak.

Seksualiteit de kwaliteit ervan:

Onze sex is beter geworden. Ik merk dat ik me vooral veel prettiger en comfortabeler voel tijdens de seks. Voorheen voelde ik veel onzekerheid, en was ik bang dat ik het niet goed deed. Nu is dat niet meer zo. Nu kan ik lekker genieten van alles wat we samen doen.

De frequentie van zin hebben:

De frequentie van ‘zin hebben’ is voor mij niet veel verandert. Wel merk ik dat dit bij Meike positief veranderd is. Ze heeft vaker zin, en we doen niet meer aan ‘platte seks’.

Hoe ben je bij mij terecht gekomen? Wat was de reden ervoor te gaan?!

We hebben je gevonden doordat we op internet zochten naar hulp bij problemen met seks en intimiteit. Zo kwamen we op jouw website terecht. Dit sprak ons erg aan, dus hebben we contact opgenomen. Na een informatief gesprek hadden we er beiden een goed gevoel over. We hadden beiden een sterk gevoel dat je begreep waar we tegenaan liepen, en dat je ons echt zou kunnen helpen.

Wat vind je van mijn dienst?

Heel prettig. Het was heel persoonlijk, en daarnaast merkten we ook al snel veel verbetering. Wij zijn er heel blij mee.

Wat zal je bijblijven, wat heeft het meeste indruk gemaakt…?

Er zijn me meerdere dingen goed bijgebleven. Bijvoorbeeld hoe bijzonder het was om te ervaren dat een periode zonder seks zo rustgevend kan zijn. Ook vond ik het bijzonder om ervaren dat gedachten zoveel negatieve invloed op je kunnen hebben, en dat je deze invloed ook kan gebruiken om juist een positieve invloed uit te oefenen. Maar ik denk dat ik het meest bijzonder vond om te voelen dat Meike weer naar me begon te verlangen, en dat ik haar tijdens de seks weer kon opwinden.

Zou je het anderen aanbevelen?

Zeker weten!

Meike

Wat waren jouw uitdagingen?

Ik had het gevoel dat ik niet aan de behoefte van Sander kon voldoen. Ik vond dat ik niet zijn droomvrouw was. 

Ik had bijna alle avonden spanning, om dit gevoel. Als Sander iets voorstelde zat ik op slot en durfde ik geen nee te zeggen en deed ik het vaak maar gewoon. Mijn lichaam voelde niet meer van mij.

Negatieve gedachten rondom seks werden alleen maar groter. 

Ik had regelmatig pijn tijdens de seks en genoot er minder van. 

Ik vroeg me continu af of het wel goed ging met Sander en vond dat ik hem te kort deed.

Ik voelde me niet sexy meer. Ik durfde Sander steeds minder aan te raken, omdat ik dan bang was dat hij weer opgewonden zou raken.

Waar kon je hulp bij gebruiken­? (Voordat we zijn begonnen)

Vooral de rust weer terug vinden. Niet steeds de spanning hoeven voelen. Daarbij weer gewoon lekker genieten van seks. En dat dit ontstaat wanneer we er beiden zin in hebben. Gewoon vanuit liefde en plezier. Dichter bij elkaar komen.

Dat we gewoon weer lekker zonder gedoe kunnen zoenen en knuffelen.

Waar sta je nu? Wat is veranderd?

Er is veel meer rust gekomen. De spanning is er af en toe nog even, maar goed om te zetten naar het positieve. Onze band is beter, we zijn meer verbonden met elkaar. 

De frequentie van echt daadwerkelijk ‘de liefde bedrijven’ is ongeveer gelijk, maar de geniet momenten zijn er meer. Even elkaar lekker knuffelen en strelen.

Hoe ben je bij mij terecht gekomen? Wat was de reden ervoor te gaan?!

Sander is gaan zoeken op internet en kwam zo bij jou terecht. De reden ervoor was dat ik er graag hulp bij wilde, omdat we steeds meer in een negatieve spiraal kwamen en er samen niet altijd uit kwamen.

Wat vind je van mijn dienst?

Je dienst was geweldig. Je bent heel toegankelijk, waardoor we ons allebei snel op ons gemak voelden. Niet veroordelend, maar wel zeggen waar het op staat. Erg prettig! Ook de meditatie oefeningen vond ik erg prettig en helpt me nu nog in mijn dagelijks leven.

Wat zal je bijblijven, wat heeft het meeste indruk gemaakt…?

Wat me het meest bij is gebleven is jou als persoon. Ik wil je graag nog eens ontmoeten. 😉

Wat mee ook bij is gebleven zijn het engeltje en het duiveltje. Ik ben er nog altijd druk mee, maar ik heb het gevoel dat het engeltje nog altijd aan het groeien is.

En ik vond het ook erg leuk om de penismassage te leren. Deze oefening gebruik ik regelmatig tijdens het vrijen. Sander geniet hier enorm van. Prachtig om te zien!

Zou je het anderen aanbevelen? 

Ik zou het anderen zeker aanbevelen! Ik ben erg enthousiast. Het kan maar zo als we in de toekomst toch nog een tegenslag hebben dat we weer contact op nemen.

 Lieve Tania, bedankt voor de mooie en persoonlijke begeleiding!!

Mike

Wat waren jouw uitdagingen? Waar kon je hulp bij gebruiken­? (Voordat we zijn begonnen)

                              Gevoel van afwijzing en gebrek aan verbetering leidde er bij mij toe dat ik alles vanuit een negatieve invalshoek benaderde. 

Waar sta je nu? Wat is veranderd? Op het gebied van:

                              Het gevoel van afwijzing is niet een gevolg van daadwerkelijke afwijzing maar van een interpretatie van de situatie door mij. 

Relatie:

    Meer begrip

                          Persoonlijke ontwikkeling/inzichten/bewustwording:

                              Bewust geworden van de tunnelvisie die ontstaat als ik mijn interpretatie als waarheid aanneem over handelingen van anderen.  

Seksualiteit de kwaliteit ervan:

                              Meer geduld. Wel nog vooral op haar gefocust en haar het zelfvertrouwen gevend in dat het geen pijn zal doen. Meer vertrouwen in dat we het samen oplossen.   

De frequentie van zin hebben:

                              Sinds tijden weer zin in haar, in plaats van gewoon zin.   

Hoe ben je bij mij terecht gekomen? Wat was de reden ervoor te gaan?!

                              Ik had geen vertrouwen meer in de oude seksuoloog. Dit leek meer praktische en niet eindeloos geouwehoer over jeugd enzo. 

Wat vind je van mijn dienst?

                              Goed. Erg goed dat er wekelijks gebeld wordt. Wij hebben beide de neiging om dingen voor ons uit te schuiven en bij een wekelijkse belletje blijft het relevant. 

Wat zal je bijblijven, wat heeft het meeste indruk gemaakt…?

                              Hoe ver je eigen invulling gaat over wat de ander ervaart of doet en hoe extreem dat kan verschillen met de daadwerkelijke ervaring/bedoeling van de ander.

Zou je het anderen aanbevelen?

Al meermaals gedaan.

                              

Shirely

Wat waren jouw uitdagingen? Waar kon je hulp bij gebruiken­? (Voordat we zijn begonnen)

 Ik was heel erg bezig met het feit dat seks pijn kon doen en dat ik mijn vriend daarmee zou teleurstellen. Ook werd ik vermijdend ten aanzien van seks omdat ik ‘gedoe’ en ruzie daarover wilde voorkomen. 

Waar sta je nu? Wat is veranderd? Op het gebied van:

Intimiteit, hoe jullie met elkaar omgaan buiten de seks:

We praten veel meer met elkaar en maken daar ook bewust tijd voor. Ik geniet er op die manier van hoe ik mijn vriend weer opnieuw leer kennen. 

Relatie:

We hebben meer lol en durven overal over te praten en lachten. De beladenheid en frustratie is er vanaf. 

Persoonlijke ontwikkeling:

Door vaker de tijd te nemen samen leer ik in onze gesprekken ook mezelf steeds beter kennen. Ook op het gebied van mindfulness had ik nog wel wat te leren. 

Seksualiteit de kwaliteit ervan:

Is echt enorm veranderd. We hebben nu regelmatig seks en vinden het ook belangrijk om daar tijd voor te maken. We vervallen veel minder snel in de dagelijkse sleur en zijn daar ook erg alert op. Ook is onze seks nu veel meer een  verbindende factor dan voorheen. Voorheen was het vaak alleen fysiek. 

De frequentie van zin hebben:

 Is toegenomen. 

Hoe ben je bij mij terecht gekomen? Wat was de reden ervoor te gaan?!

Internet, we waren ten einde raad na een traject bij de seksuoloog. Het was dus heel willekeurig. 

  1.  
  2. Wat vind je van mijn dienst?

Het heeft mij mijn vriend teruggegeven en de relatie zoals deze ‘vroeger’ was. Dus ben daar heel dankbaar voor. 

  1.  
  2. Wat zal je bijblijven, wat heeft het meeste indruk gemaakt…?

Hoe mijn vriend en ik dezelfde situatie zo anders kunnen lezen en zien. We hebben echt moeten leren met elkaar te praten om zo te weten te komen wat de ander denkt en voelt en bedoelt. In plaats van het maar alvast voor de ander in te vullen. 

  1.  
  2. Zou je het anderen aanbevelen?

 

Ja absoluut! Ik wou dat ik het veel eerder had gedaan en raad het nu al iedereen in mijn omgeving aan.