Over

Tania Mulder

Ik sta klaar om jullie te helpen!

“Ik krijg veel energie van al die stellen die de moed hebben te investeren in hun relatie, ook al lijkt die aan een zijden draadje te hangen”

Wie is Tania Mulder

 

Al meer dan 15 jaar help ik mannen, vrouwen en stellen bij het verrijken en verbeteren van hun seksleven met mijn RISL- coaching. Dit staat voor Relatie, Intimiteit, Seksualiteit en Life. Een door mij ontwikkelde, succesvolle aanpak.

Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van seksualiteit, coaching en mindset en was ook meer dan een decennium sekscoach (ook op tv).

Toch heb ik het meest geleerd van mijn eigen ervaringen op dit gebied. Ik was namelijk zelf jarenlang de vrouw die geen zin meer had.

Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland, maar ben voor de liefde naar Nederland verhuisd. Mijn man en ik hebben in meer dan 25 jaar samen enorme ups en downs meegemaakt. Uiteindelijk is het ons gelukt om vanuit zo’n dip de passie en intimiteit terug te vinden. We hebben er alleen jaren over gedaan, omdat de juiste tools simpelweg niet beschikbaar waren. Als dat wel zo was geweest, was het veel sneller gegaan. En om anderen die lange weg te besparen heb ik mijn RISL-coaching ontwikkeld en met succes aan tientallen paren kunnen aanbieden.

Er zijn zoveel stellen die vastlopen in hun relatie en seksleven en die overwegen om te gaan scheiden. Dat kost frustratie, verdriet en heel veel eenzaamheid. Voor henzelf en voor de kinderen. Dat is doodzonde.

Ik ben ervan overtuigd dat dit in veel gevallen voorkomen kan worden, als je maar weet hoe. Er is geen vak ‘liefde en seks’ op school jammer genoeg, anders hadden we dit van jongs af aan al kunnen leren.

Gelukkig kan ik nu veel (echt)paren helpen. Ze eyeopeners geven. Leren om weer echt verbinding te maken met zichzelf en de ander. Dat is lifechanging!

Steeds weer merk ik dat het liefdesleven en de relatie van de koppels waar ik mee werk ten positieve verandert. Het seksleven verbetert. Bij beiden het zelfvertrouwen terugkomt. Maar ook blokkades en frustraties oplossen en negatieve associaties met seks verdwijnen.

Dat maakt me zó blij, omdat ik weet hoeveel energie het kan geven als je relatie en seksleven goed zit. Dat maakt je een echt gelukkig mens.

Ik krijg veel energie van al die stellen die de moed hebben te investeren in hun relatie, ook al lijkt die aan een zijden draadje te hangen. Het is lang niet altijd makkelijk, maar ik geloof echt in de liefde en dat je het niet alleen hoeft te doen.

Ik ben dankbaar dat ik deze geliefden de tools kan aanreiken om weer in vuur en vlam te staan en helemaal voor elkaar te gaan. Dat is immers onbetaalbaar.

Zouden jullie graag willen zien waar ik de afgelopen 15 jaar in de media ben geweest kunnen jullie dit op mijn andere website zien www.goedeminnaar.nl/op-tv-media/

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.