fbpx

Skip links

Over mij

Wie is Tania Mulder

WIE BEN IK?

Mijn naam is Tania Mulder. Al jarenlang help ik mannen, vrouwen en stellen bij het verrijken en verbeteren van hun seksleven met mijn beproefde coachingsmethode. Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van seksualiteit en coaching, en meer dan 95 stellen geholpen hun liefdesleven een nieuw leven in te blazen. Maar het meest heb ik geleerd van mijn eigen ervaringen op dit gebied. Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland, maar ben voor de liefde naar Nederland verhuisd. Mijn man en ik hebben in meer dan 20 jaar samen enorme ups en downs meegemaakt. Vanuit een ‘down’ de passie en intimiteit terugvinden, dat is ons gelukt! We hebben er alleen jaren over gedaan, omdat de juiste tools simpelweg niet beschikbaar waren. Als dat wel zo was geweest, had het veel sneller kunnen gaan. 

Steeds weer merk ik dat het liefdesleven van de koppels waar ik mee werk volledig ten positieve verandert, het seksleven verbetert, het zelfvertrouwen terugkomt, blokkades en frustraties oplossen, en negatieve associaties met seks verdwijnen. Heb je nog vragen of wil je dat ook? Kijk hier naar wat ik te bieden heb voor jou alleen of jullie als stel of neem contact met me op voor een kosteloos adviesgesprek. Dan kijken we samen of de mijn methode iets voor jou is!

Meer dan
95
koppels geholpen met hun intimiteit problemen

Bekend van:

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Iedereen is anders, elk koppel is anders. Misschien herkennen jullie je in bovenstaande voorbeelden, of hebben jullie hele andere issues. Ook als je jullie probleem nog niet precies weet, kan ik er doorgaans met mijn jarenlange ervaring middels enkele vragen achter komen wat er nodig is. Ik heb een nuchtere aanpak en mijn lessen zijn praktisch, niet zweverig. Ik heb met mijn methode meer dan 95 stellen geholpen hun liefdesleven volledig te veranderen. Veel stellen zijn jullie voorgegaan en geloof me: het komt goed. Ik bied verschillende trajecten aan, precies toegespitst op jullie situatie. Wat bij jullie past, daar kunnen we achter komen in een gratis adviesgesprek, waarbij je sowieso al nuttige tips zult krijgen.

Stuur een bericht

Je ontvangt dezelfde dag nog een reactie om een afspraak in te plannen. Ik respecteer je privacy. Alle gegevens worden uiterst discreet behandeld.

Plan direct een

vrijblijvend eerste consult

Plan een afspraak

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op mijn nieuwsbrief