Veelgestelde vragen

Tania Mulder

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het ons?

Je bent gemiddeld zo’n 1,5-2,5 uur per week kwijt aan deze coaching. We hebben gesprekken en je krijgt opdrachten om thuis uit te voeren, alleen of samen met je partner. Daarmee kun je stap voor stap de verbinding met elkaar terugvinden en die vonk weer gaan voelen. Start dus alleen met een traject als je ook de tijd kunt en wilt vrijmaken. Dan is het niet alleen nuttig, maar ook leuk om te doen. Je voelt al snel de vonk weer terugkomen en hoe je daar zelf invloed op kan uitoefenen.

Dat is een flink bedrag, waarom is het zo hoog?

Ja het klopt, het is een flink bedrag om in je relatie te investeren. Maar voel eens eerlijk: wil je er echt voor gaan? Wil je een scheiding voorkomen? Dat betekent dat je een deep dive mag maken in jezelf en je relatie. Jullie problemen zijn niet zomaar opgelost, anders was dat al gebeurd. Door dit traject aan te gaan geef je een commitment aan jezelf en elkaar en ga je een paar maanden met elkaar de diepte in. Daarbij krijgen jullie ook mijn volledige toewijding. Ik begeleid je daarbij persoonlijk. Ik neem zoveel tijd voor jullie als jullie nodig hebben in een sessie. Ben flexibel in het inpassen van extra sessies. Ik ga voor het resultaat en werk niet met ‘afgepaste’ uren en sessies.

Kan het niet sneller en makkelijker?

Ik geloof van niet. Natuurlijk kun je een leuke video samen kijken om je seksleven te verbeteren of een goed gesprek met elkaar hebben. Maar wees eerlijk: dat hebben jullie al lang gedaan of je hebt er geen vertrouwen in dat het werkt. Het is voor veel stellen waarmee ik werk een enorme luxe om een langer traject aan te gaan en zonder druk zich stap voor stap door mij te laten begeleiden. Ik weet de weg, jullie hoeven alleen te volgen. Dat kost tijd maar levert zóveel op. Kijk maar naar wat andere klanten deelden.

Wanneer is het goede moment om te starten?

Nu. Je mag je relatie weer bovenaan je lijstje zetten. Je zal zien hoeveel je dat gaat opleveren, ook voor alle andere gebieden in je leven. Je krijgt energie terug, zin, zelfvertrouwen. Je wordt door en door op alle vlakten in je leven een gelukkig mens.

Ach, volgens mij is het zo erg nog niet met mijn relatie. Dit is gewoon een fase.

Ja, is dat echt zo? Heb je zin om naar huis te gaan aan het einde van je werkdag? Krijg je warme gevoelens als je naar je partner kijkt? Heb je zin om te vrijen? Voel je je happy met jezelf? Zo ja, dan ben je een van de gelukkigen en vraag ik me af: wat zoek je dan op deze website . Is je antwoord nee, houd jezelf dan niet voor de gek. Je relatie is vastgelopen en waarschijnlijk al langer dan je lief is. Je seksleven voelt als een steen op je maag. Je zit zelf ook niet zo lekker in je vel. Dat kost je bakken energie. Ik herken dat van veel stellen. En eerlijk? Je zit in een neerwaartse spiraal waar maar heel weinig zonder hulp uitkomen. Mooi mens, je leeft maar een keer. Ga ervoor. In 3 tot 4 maanden zal je leven volledig verandert zijn. De meeste stellen waarmee ik werk voelen zich opeens wakker worden en voelen zich zoveel gelukkiger. Dat kan je je nu nog niet voorstellen. Neem jezelf en je geliefde serieus en gun jezelf het geluk en de energie van een bruisend liefdesleven en een relatie 2.0.

Waarom zouden we voor jou kiezen en niet voor een relatietherapeut of seksuoloog?

Mijn ervaring en die van mijn klanten is: wat ik bied, vind je nergens anders. Dat komt omdat ik een unieke mix biedt van relatiecoaching, lifecoaching én praktische sekslessen. Ik laat je naar jezelf kijken, naar je relatie én laat je oefenen met hele leuke, uitdagende en praktische opdrachten. We praten ons niet suf, maar jullie gaan ook veel voelen en doen. Aan de vrouwen: jij ervaart nu waarschijnlijk veel weerstand in seks, jij en ik gaan samen in een veilige omgeving op zoek naar de bron daarvan, zodat je weer kunt ontspannen. Zodat jij je durft te openen naar je man en ook jouw verlangens kunt gaan delen. Op jouw tempo en jouw manier. Aan de mannen: En jij als man, wat moet jij nu bij de relatietherapie of de seksuoloog? Jij wil toch alleen maar dat je partner weer zin heeft. Ja dat klopt, maar er valt zo veel te leren over wat de grote verschillen zijn tussen mannen en vrouwen en hun opwinding. Wat jouw vrouw van je nodig heeft om in overgave te komen. Dat is de sleutel om ongekende vrijpartijen samen te kunnen beleven.

Moeten we uit de kleren?

Nee, dat hoeft niet. Wij praten vooral en ik geef jullie opdrachten mee die je samen kan gaan uitvoeren. Als dat voor jullie klopt kan dat wel naakt zijn.

Ik wil niet alles bespreken met mijn partner erbij, kan dat?

Jazeker. Sterker nog: veel van onze sessies zijn individueel. Ik heb losse sessies met jou en losse sessies met je man of vrouw. En daarnaast hebben we ook gezamenlijke sessies.

Moeten wij altijd naar Hilversum komen voor ons coaching?

Nee, dit hoeft niet perse. Ik vind het natuurlijk leuk om mensen live te zien maar het is ook mogelijk om de coaching gedeeltelijk of volledig online te doen (via Zoom/Skype)

Jullie hebben hulp nodig?

Laat mij jullie dan coachen. Ik kan als geen ander de vinger op de zere plek leggen.

Podcast

Tania Mulder | TEDx Amstelveen 2020

Het geheim van ultieme seks; Als je denkt, kan je niet voelen!

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.