Relatiecoach

voor hem & haar

Wat doet een relatiecoach?

Als relatiecoach en sekscoach spreek ik stellen over hun liefdesleven. Ik zou niets liever doen, want in die gesprekken kan ik keer op keer mijn missie in de praktijk brengen: stellen helpen hun seksleven en relatie weer op te laten bloeien. Uiteraard maakt het onderzoeken van en oplossen van problemen in de relatie onderdeel uit van mijn coachingstraject. De meeste relatiecoaches besteden voornamelijk aandacht aan de relatie, waarbij seks slechts voor een klein deel aan bod komt. Ik heb echter een eigen aanpak die bewezen succesvol is. Daarbij komt niet alleen seksualiteit aan bod, maar een aantal andere essentiële zaken ook. Met mijn eigen aanpak hielp ik al meer dan honderd stellen uit hun relatiedip.

Mijn aanpak

Ik ontwikkelde een eigen methode aan de hand van mijn ervaringen met mijn man. Wij belandden jaren geleden in een dip, waarbij seks op een gegeven moment nauwelijks nog voorkwam. Ik ontdekte dat ik veel te veel in mijn hoofd zat en daardoor niet goed kon voelen. Dat was de sleutel tot een beter liefdesleven en een heerlijk seksleven. Daarom betrek ik, in tegenstelling tot andere relatiecoaches, ook intimiteit en seksualiteit in mijn gesprekken én ik besteed aandacht aan life coaching. Ik doe dus wat een relatiecoach doet, maar dan met wat belangrijke extra’s. De ervaring leert dat ik hierdoor veel sneller tot het probleem doordring. Problemen op het gebied van seks komen vaak voort uit andere zaken: een gebrek aan intimiteit en verbinding. Soms zijn mensen al jarenlang niet in verbinding met zichzelf. Dat komt naar voren tijdens de life coaching. Dan weet ik dat we eerst daaraan moeten werken. Want hoe je kun je lekker vrijen zonder in contact te staan met jezelf en de ander?

Wanneer ga je naar een relatiecoach?

Twijfel je of een relatiecoach iets voor jou is? Je kunt met allerlei problemen een beroep doen op een relatiecoach. Als je merkt dat de communicatie beter kan, als jullie vaak conflicten hebben of als het qua intimiteit en seksualiteit niet lekker loopt. Als je er zelf niet uitkomt en steeds in dezelfde discussies terecht komt, is het tijd om een onafhankelijke sparringpartner in te schakelen. Ik kan naar jullie luisteren, jullie helpen je gevoelens te verwoorden en samen met jullie zoeken naar een oplossing. Dat doen we in onze gesprekken, maar ik geef jullie ook huiswerkopdrachten mee. Zo kunnen jullie direct aan de slag.

Heb jij hulp nodig of wil je samen met je partner werken aan je relatie en seksleven? Neem dan contact met mij op. 95% van de stellen die ik begeleid, vindt elkaar weer helemaal terug. Ze zijn weer verliefd, hebben weer begrip voor elkaar en hebben weer volop plezier in bed!

Lukt het niet zelf jullie seksleven te verbeteren?

Laat mij jullie dan coachen. Ik kan als geen ander de vinger op de zere plek leggen.

Podcast

Tania Mulder | TEDx Amstelveen 2020

Het geheim van ultieme seks; Als je denkt, kan je niet voelen!

error: Content is protected !!