Intimiteitscoaching

voorstellen

Coaching stellen

Je relatie redden uit een sleur, het terugbrengen van intimiteit.

Coaching Stellen

Kiezen voor gezamenlijke coaching biedt volop mogelijkheden voor het verdiepen van jullie relatie en seksleven. Leer luisteren naar elkaar en leer beter communiceren, zodat jullie je wensen en behoeften naar elkaar kunnen uitspreken. Het is niet eenvoudig diep weggestopte verlangens te uiten of je partner te vertellen wat jij eigenlijk van hem of haar nodig hebt. Daarom help ik jullie hierbij, in een veilige en vertrouwde omgeving.

Ik stem het coachingstraject altijd af op jullie specifieke situatie en maak daarbij gebruik van mijn RISL-methode. Daarbij komen de vier belangrijkste pijlers van de coaching aan bod: Relatie, Intimiteit, Seksualiteit en Life Coaching.

Redenen coachingstraject

Er zijn verschillende redenen waarom stellen kiezen voor coaching. Stellen ervaren steeds minder intimiteit, kunnen niet goed van elkaar genieten, één partner of beide partners hebben een laag libido, ervaren een sleur of zijn op zoek naar ‘de klik’. Het komt ook vaak voor dat stellen problemen ervaren in bed, zoals pijn bij het vrijen, te snel klaarkomen of geen erectie kunnen krijgen. Herken je je in deze zaken? Dan kan een coachingstraject je helpen samen een nieuwe start te maken.

Wil jij weten of een coachingtraject aansluit op jullie behoeftes neem vrijblijvend contact met mij op.

3 of 5 maanden traject

Voor we de diepte in gaan beginnen we natuurlijk met een kennismakingsgesprek. Hierin kunnen jullie in eigen woorden benoemen waar jullie tegenaan lopen. Indien nodig help ik jullie het probleem onder woorden te brengen, waarna ik meer vertel over mijn aanpak. Het coachingstraject bestaat altijd uit een aantal gesprekken en trainingen, afgestemd op jullie situatie.

Tijdens het kennismakingsgesprek spreken we samen af wat er nodig is en hoe lang jullie traject zal duren. Meestal begeleid ik stellen drie tot vijf maanden lang. Het is ook mogelijk een individuele coachingssessie in het traject te verwerken. Jullie krijgen ook huiswerkopdrachten om de coaching thuis voort te zetten. Wekelijks hebben we telefonisch contact om jullie voortgang te bespreken. Heb je vragen over mijn coaching voor stellen of wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met mij op

Jullie willen verder?

Laat mij jullie dan coachen. Ik kan als geen ander de vinger op de zere plek leggen.

Podcast

Tania Mulder | TEDx Amstelveen 2020

Het geheim van ultieme seks; Als je denkt, kan je niet voelen!

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.