fbpx

Skip links

Intimiteit coaching

Coaching stellen

Je relatie redden uit een sleur, het terugbrengen van intimiteit. Wat het ook is, ik help jullie jullie probleem op te lossen met een precies op jullie situatie toegepast coachingstraject en gebruikmakend van mijn RISL-methode: Relatie, Intimiteit, Seksualiteit en Life Coaching. Of jullie probleem nu zit in jullie relatie of puur bij de seks, met mijn complete aanpak komen we er altijd uit.

Redenen coachingstraject

Het terugbrengen van intimiteit in de relatie
Meer genieten van seks
Een laag libido
Communiceren over seks, over wensen
Uit een sleur komen
De klik weer samen vinden
Problemen oplossen (bijvoorbeeld pijn, of niet kunnen klaarkomen)
De geheimen van de mannelijke en vrouwelijke opwinding (en de verschillen) ontrafelen

Stel in bed

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we het probleem gaan benoemen en de aanpak bespreken. De lengte van het traject zal dan ook duidelijk worden. Jullie krijgen een aantal coachingsgesprekken en trainingen, precies gebaseerd op wat jullie nodig hebben. Het ligt aan de situatie hoe we dat indelen, hoe vaak het met jullie samen is, en met één van jullie afzonderlijk. Jullie krijgen ook huiswerk. Eén keer per week hebben we telefonisch contact om de voortgang te bespreken.

Bekend van:

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Iedereen is anders, elk koppel is anders. Misschien herkennen jullie je in bovenstaande voorbeelden, of hebben jullie hele andere issues. Ook als je jullie probleem nog niet precies weet, kan ik er doorgaans met mijn jarenlange ervaring middels enkele vragen achter komen wat er nodig is. Ik heb een nuchtere aanpak en mijn lessen zijn praktisch, niet zweverig. Ik heb met mijn methode meer dan 100 stellen geholpen hun liefdesleven volledig te veranderen. Veel stellen zijn jullie voorgegaan en geloof me: het komt goed. Ik bied verschillende trajecten aan, precies toegespitst op jullie situatie. Wat bij jullie past, daar kunnen we achter komen in een gratis adviesgesprek, waarbij je sowieso al nuttige tips zult krijgen.

Stuur een bericht

Je ontvangt dezelfde dag nog een reactie om een afspraak in te plannen. Ik respecteer je privacy. Alle gegevens worden uiterst discreet behandeld.

Plan direct een

vrijblijvend eerste consult

Plan een afspraak

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op mijn nieuwsbrief