fbpx
Skip links
Intimiteit coaching

Coaching stellen

Je relatie redden uit een sleur, het terugbrengen van intimiteit. Wat het ook is, ik help jullie jullie probleem op te lossen.

Ik stem het coachingstraject altijd af op jullie specifieke situatie en maak daarbij gebruik van mijn RISL-methode. Daarbij komen de vier belangrijkste pijlers van de coaching aan bod: Relatie, Intimiteit, Seksualiteit en Life Coaching. Met mijn complete aanpak komen we er altijd uit.

Redenen coachingstraject

Er zijn verschillende redenen waarom stellen kiezen voor coaching. Stellen ervaren steeds minder intimiteit, kunnen niet goed van elkaar genieten, één partner of beide partners hebben een laag libido, ervaren een sleur of zijn op zoek naar ‘de klik’. Het komt ook vaak voor dat stellen problemen ervaren in bed, zoals pijn bij het vrijen, te snel klaarkomen of geen erectie kunnen krijgen. Herken je je in deze zaken? Dan kan een coachingstraject je helpen samen een nieuwe start te maken.

Contact met Tania
Stel in bed

Voor we de diepte in gaan beginnen we natuurlijk met een kennismakingsgesprek. Hierin kunnen jullie in eigen woorden benoemen waar jullie tegenaan lopen. Indien nodig help ik jullie het probleem onder woorden te brengen, waarna ik meer vertel over mijn aanpak.

Het coachingstraject bestaat altijd uit een aantal gesprekken en trainingen, afgestemd op jullie situatie. Tijdens het kennismakingsgesprek spreken we samen af wat er nodig is en hoe lang jullie traject zal duren. Meestal begeleid ik stellen drie tot vijf maanden lang. Het is ook mogelijk een individuele coachingssessie in het traject te verwerken. Jullie krijgen ook huiswerkopdrachten om de coaching thuis voort te zetten. Wekelijks hebben we telefonisch contact om jullie voortgang te bespreken.

Heb je vragen over mijn coaching voor stellen of wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met mij op

Contact met Tania

Bekend van:

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Iedereen is anders, elk koppel is anders. Ook als je jullie probleem nog niet precies weet, kan ik er doorgaans met mijn jarenlange ervaring middels enkele vragen achter komen wat er nodig is. Ik heb een nuchtere aanpak en mijn lessen zijn praktisch, niet zweverig. Ik heb met mijn methode meer dan 100 stellen geholpen hun liefdesleven volledig te veranderen. Veel stellen zijn jullie voorgegaan en geloof me: het komt goed. Ik bied verschillende trajecten aan, precies toegespitst op jullie situatie. Wat bij jullie past, daar kunnen we achter komen in een gratis adviesgesprek, waarbij je sowieso al nuttige tips zult krijgen.

Stuur een bericht

Je ontvangt dezelfde dag nog een reactie om een afspraak in te plannen. Ik respecteer je privacy. Alle gegevens worden uiterst discreet behandeld.

Plan direct een

vrijblijvend eerste consult

Plan een afspraak

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op mijn nieuwsbrief