Review

Sander

Review Sander

Wat waren jouw uitdagingen? Waar kon je hulp bij gebruiken? (Voordat we zijn begonnen)

Voor onze coaching wist ik me op sexueel vlak vaak geen houding te geven. Ik wist op een gegeven moment niet meer hoe ik Meike kon benaderen. Ik had vaak het gevoel dat Meike zich niet sexueel aangetrokken tot mij voelde. Al met al kreeg is steeds vaker het gevoel van teleurstelling. Dit beïnvloedde ook regelmatig mijn stemming.

Waar sta je nu? Wat is veranderd?

Op het gebied van: Intimiteit, hoe jullie met elkaar omgaan buiten de seks:

Er is nu veel meer intimiteit. Beiden voelen we ons ook vrijer om intiem te zijn met de ander.

Relatie:

Onze lijkt veel sterker te zijn. Voorheen hadden we regelmatig moeilijk discussies en ruzietjes. Dat is nu heel anders. En als we toch even een conflict hebben, dan lossen we dit veel makkelijker en sneller samen op. Al met al merk ik heel duidelijk dat we beiden volop liefde voelen.

Persoonlijke ontwikkeling/inzichten/bewustwording:

Tijdens de coaching heb ik inzicht gekregen in waarom we samen vastliepen op het vlak van intimiteit. Ook ben ik gaan begrijpen welke rol ik daar zelf onbewust in had. Door deze inzichten heb ik echt iets kunnen veranderen aan ‘mindset’ op dit vlak.

Seksualiteit de kwaliteit ervan:

Onze sex is beter geworden. Ik merk dat ik me vooral veel prettiger en comfortabeler voel tijdens de seks. Voorheen voelde ik veel onzekerheid, en was ik bang dat ik het niet goed deed. Nu is dat niet meer zo. Nu kan ik lekker genieten van alles wat we samen doen.

De frequentie van zin hebben:

De frequentie van ‘zin hebben’ is voor mij niet veel verandert. Wel merk ik dat dit bij Meike positief veranderd is. Ze heeft vaker zin, en we doen niet meer aan ‘platte seks’.

Hoe ben je bij mij terecht gekomen? Wat was de reden ervoor te gaan?!

We hebben je gevonden doordat we op internet zochten naar hulp bij problemen met seks en intimiteit. Zo kwamen we op jouw website terecht. Dit sprak ons erg aan, dus hebben we contact opgenomen. Na een informatief gesprek hadden we er beiden een goed gevoel over. We hadden beiden een sterk gevoel dat je begreep waar we tegenaan liepen, en dat je ons echt zou kunnen helpen.

Wat vind je van mijn dienst?

Heel prettig. Het was heel persoonlijk, en daarnaast merkten we ook al snel veel verbetering. Wij zijn er heel blij mee.

Wat zal je bijblijven, wat heeft het meeste indruk gemaakt…?

Er zijn me meerdere dingen goed bijgebleven. Bijvoorbeeld hoe bijzonder het was om te ervaren dat een periode zonder seks zo rustgevend kan zijn. Ook vond ik het bijzonder om ervaren dat gedachten zoveel negatieve invloed op je kunnen hebben, en dat je deze invloed ook kan gebruiken om juist een positieve invloed uit te oefenen. Maar ik denk dat ik het meest bijzonder vond om te voelen dat Meike weer naar me begon te verlangen, en dat ik haar tijdens de seks weer kon opwinden.

Zou je het anderen aanbevelen?

Zeker weten!

Lukt het niet zelf jullie seksleven te verbeteren?

Laat mij jullie dan coachen. Ik kan als geen ander de vinger op de zere plek leggen.

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.