Review Meike

Wat waren jouw uitdagingen? Waar kon je hulp bij gebruiken? (Voordat we zijn begonnen)

Ik had het gevoel dat ik niet aan de behoefte van Sander kon voldoen. Ik vond dat ik niet zijn droomvrouw was. Ik had bijna alle avonden spanning, om dit gevoel. Als Sander iets voorstelde zat ik op slot en durfde ik geen nee te zeggen en deed ik het vaak maar gewoon. Mijn lichaam voelde niet meer van mij.

Negatieve gedachten rondom seks werden alleen maar groter. Ik had regelmatig pijn tijdens de seks en genoot er minder van. Ik vroeg me continu af of het wel goed ging met Sander en vond dat ik hem te kort deed. Ik voelde me niet sexy meer. Ik durfde Sander steeds minder aan te raken, omdat ik dan bang was dat hij weer opgewonden zou raken.

Vooral de rust weer terug vinden. Niet steeds de spanning hoeven voelen. Daarbij weer gewoon lekker genieten van seks. En dat dit ontstaat wanneer we er beiden zin in hebben. Gewoon vanuit liefde en plezier. Dichter bij elkaar komen. Dat we gewoon weer lekker zonder gedoe kunnen zoenen en knuffelen.

Waar sta je nu? Wat is veranderd? Relatie:

Er is veel meer rust gekomen. De spanning is er af en toe nog even, maar goed om te zetten naar het positieve. Onze band is beter, we zijn meer verbonden met elkaar.

Op het gebied van: Intimiteit, hoe jullie met elkaar omgaan buiten de seks:

We praten veel meer met elkaar en maken daar ook bewust tijd voor. Ik geniet er op die manier van hoe ik mijn vriend weer opnieuw leer kennen.

Hoe ben je bij mij terecht gekomen? Wat was de reden ervoor te gaan?!

Sander is gaan zoeken op internet en kwam zo bij jou terecht. De reden ervoor was dat ik er graag hulp bij wilde, omdat we steeds meer in een negatieve spiraal kwamen en er samen niet altijd uit kwamen.

Wat vind je van mijn dienst?

Je dienst was geweldig. Je bent heel toegankelijk, waardoor we ons allebei snel op ons gemak voelden. Niet veroordelend, maar wel zeggen waar het op staat. Erg prettig! Ook de meditatie oefeningen vond ik erg prettig en helpt me nu nog in mijn dagelijks leven.

Wat zal je bijblijven, wat heeft het meeste indruk gemaakt…?

Wat me het meest bij is gebleven is jou als persoon. Ik wil je graag nog eens ontmoeten. 😉 Wat mee ook bij is gebleven zijn het engeltje en het duiveltje. Ik ben er nog altijd druk mee, maar ik heb het gevoel dat het engeltje nog altijd aan het groeien is.
En ik vond het ook erg leuk om de penismassage te leren. Deze oefening gebruik ik regelmatig tijdens het vrijen. Sander geniet hier enorm van. Prachtig om te zien!

Zou je het anderen aanbevelen?

Ik zou het anderen zeker aanbevelen! Ik ben erg enthousiast. Het kan maar zo als we in de toekomst toch nog een tegenslag hebben dat we weer contact op nemen.

Podcast

Tania Mulder | TEDx Amstelveen 2020

Het geheim van ultieme seks; Als je denkt, kan je niet voelen!

Lukt het niet zelf jullie seksleven te verbeteren?

Laat mij jullie dan coachen. Ik kan als geen ander de vinger op de zere plek leggen.

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.