Review

Jo

Review Jo

Wat waren jouw uitdagingen? Waar kon je hulp bij gebruiken? (Voordat we zijn begonnen)

Wij liepen anderhalf jaar geleden te zoeken naar een oplossing om onze relatie op seksgebied te verbeteren, weer opnieuw verliefd te worden op elkaar. Na bij een seksuoloog te hebben gelopen, als stel en ook ieder individueel. Bleek dat wij ook hier geen bevredigende oplossingen kregen aan gedragen en liepen opnieuw vast op dit gebied in onze relatie.

Wat heeft je laten beslissen om met mij te werken?

Na het advies van de seksuoloog om iets te nieuws te zoeken voor ons samen op Tantra gebied, zijn wij internet opgegaan en vonden beide Tantra te zweverig. Wel kwamen wij toen jouw site tegen en dit sprak ons beide erg aan. Meer achtergrond informatie over verschil en seksuele beleving van man en vrouw, oefeningen waar wij daadwerkelijk mee aan de slag konden, uit je hoofd leren gaan en echt voelen zodat er meer intimiteit voor elkaar ontstond.

Waar sta je nu? Wat is veranderd?

Wij zijn veel opener naar elkaar geworden, wij praten weer met elkaar en komen echt tot de kern, durven dit te benoemen zonder elkaar iets te verwijten en houden rekening met elkaars gevoelens. Wij hebben meer rust en tijd voor elkaar gevonden, meer intimiteit hierdoor gekregen en weten meer over onszelf waar bepaalde gevoelens vandaan komen. Wel blijf het oor ons alert zijn om niet terug te vallen op onze oude vertrouwde gewoontes, maar hier zijn wij ons nu terdege bewust van en moesten elkaar hierop aanspreken. Dit blijft een leerpunt binnen onze relatie.

Wat vind je van mijn dienst? Wat zal je bijblijven?

Wij hebben echt iemand nodig om te sturen, onze ogen te openen en ons bewust te laten worden hoe het werkt in onze gedachten gang. In het begin duurde het best lang voordat wij ons gevoel lieten leiden en niet onze gedachten. De opdrachten hielpen ons hierbij en vonden wij prettig om te doen en te ervaren dat het ons echt veranderde in onze benadering, denkwijze en mogelijkheden.

Zou je het anderen aanbevelen?

Zekers! Dat heb ik ook al gedaan bij een vriendin, of zij hier iets mee doet is aan haar.

Lukt het niet zelf jullie seksleven te verbeteren?

Laat mij jullie dan coachen. Ik kan als geen ander de vinger op de zere plek leggen.

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe podcasts, tips en trainingen.

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.

error: Content is protected !!