Review

Jan

Review Jan

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: het praten over sex is een onderwerp wat leuk is… zolang het maar niet jezelf betreft en al helemaal niet wanneer er op dit vlak issues zijn met je partner.
Toen ik en mijn vrouw opzoek waren naar iemand waar wij ons veilig bij voelde kwamen wij na wat speurwerk op internet uit bij Tania Mulder. En hoe fijn is het wanneer je met een professional om de tafel zit die alle problemen op sex gebied van de man en van de vrouw al kent, dezelfde taal spreekt, bij wie je alles mag vertellen, je bij wie je je volledige emoties kan & mag laten zien (je leuke kant en soms minder leuk kant) .
En ja, het is een zeer intensief programma dat tijd, energie en een beetje lef vraagt van beide partners. Maar dit is het meer dan waard, zeker als je relatie dus danig onder druk is komen te staan dat het “erop of eronder is geworden”. Door het traject heb ik vele inzichten gekregen zoals de verschillen die er zijn op het gebied van sex (wat is een voorspel voor mannen en wat voor vrouwen bijvoorbeeld) en wat is liefdevolle sex met echte aandacht en interesse voor elkaar. En wat een invloed je eigen gemoedstoestand heeft op je partner en dus op wel of geen fijne sex samen.
Tania heeft ons 4 maanden zeer intensief begeleid door sessies te doen met z’n drieen, de individuele sessies en het wekelijkse contact. Daarnaast heeft zij een scala aan professionals om zich heen waar je, als je daar behoefte aan hebt, gebruik van kan maken om op sommige aspecten dieper in te gaan (persoonlijke ontwikkeling). Wat ik bij nog geen enkele relatie-coach of sexuoloog heb gezien is de combinatie van praten en DOEN. Op liefdevolle en respectvolle wijze begeleid Tania je ook op het uitvoeren van sexuele handelingen. Ook heeft zij hiervoor mooie videobeelden die niets te maken hebben met porno, maar wel hoe je liefdevol en fijne sex met elkaar kan hebben.
Het traject met Tania heeft mij ook veel meer inzicht gegeven hoe ik ben als persoon en ik heb een positieve ontwikkeling gemaakt in mijn zelfbeeld en mijn gedrag & houding (positiever persoon geworden).
Het programma heeft de relatie met mijn vrouw echt verbeterd en daardoor is de sex die wij hebben liefdevol, afwisselender, intenser, uitdagender en dus fijner geworden. Heb je twijfels over je relatie, zet je dan over je drempel (EGO) heen en neem contact op met Tania, het is het meer dan waar

Lukt het niet zelf jullie seksleven te verbeteren?

Laat mij jullie dan coachen. Ik kan als geen ander de vinger op de zere plek leggen.

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe podcasts, tips en trainingen.

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.

error: Content is protected !!