Review

Ed

Review Ed

Wat waren jouw uitdagingen? Waar kon je hulp bij gebruiken?

Op een punt in onze relatie liepen onze seksuele gedachte niet meer gelijk, ik wilde graag meer en voelde dat mijn vrouw mij steeds afwees waardoor ik onzeker werd. Na al een periode en verschillende gesprekken bij een seksuoloog geweest te zijn stelde zij voor om iets nieuws voor ons samen te zoeken: bv tantra. Na wat google speurwerk kwamen wij er achter dat tantra niet iets voor ons was maar tijdens het speurwerk kwamen we ook op de site van Tania. De informatie filmpjes en de mogelijkheden voor een massage cursus of het volgen van een coaching traject heeft ons doen besluiten contact op te nemen met Tania. Na ons kennismakings gesprek waren we meteen overtuigd dat dit iets voor ons was. De rust, eerlijkheid, openheid en kennis van Tania was doorslaggevend maar ook de herkenning en erkenning waar wij samen tegenaan liepen werd meteen in kaart gebracht.

Waar sta je nu? Wat is veranderd?

Op het gebied van: Intimiteit, hoe jullie met elkaar omgaan buiten de seks:

Het contact is nu veel rustiger en intenser veel meer met gevoel. Veel meer op elkaar gericht.

Relatie:

We communiceren veel opener en duidelijker naar elkaar toe. Het is nog wel af en toe zoeken naar de juiste toon. Begrip voor elkaar is zeker gegroeit en ook wat de ander ervaart in bepaalde situaties. we hebben meer aandacht voor elkaar zowel naar elkaars werk, waar we vroeger afdeden met “het is goed op werk” delen we nu ook de dingen waar we op ons werk tegen aanlopen of wat we juist leuk vinden, proberen ook met elkaar mee te denken. Het verschil tussen de denk wijze van mannen en vrouwen was al wel vrij duidelijk bij mij, kwam zeker door e gesprekken maar ook door de filmpjes op de site. Betrap me er nu zelfs op dat ik tijdens film of serie het gedrag van de man beoordeel en denk: geen handige actie of opmerking hiermee jaag je de vrouw het “harnas”

Persoonlijke ontwikkeling/inzichten/bewustwording:

Ben me de laatste weken wel heel erg gaan richten op het veranderen van de mind. Of op het moment dat de gedachte met me aan de loop gaat mezelf terug zet met een positieve reactie.
Kom er steeds meer achter dat er door je mind te veranderen het makkelijker “leven”is. Ben me wel bewust van dat het ook te maken heeft met het gevoel op dat moment hoe je reageert op bepaalde situaties, maar doordat al te herkennen ben je al zoveel verder. Weet ondertussen ook dat we nooit uitgeleerd zijn en elke situatie nieuw is waar we op een positieve manier naar moeten kijken.Mijn zelfvertrouwen is wel wat gegroeid maar kan nog beter en daar moet ik ook bewuster van zijn. Mag zeker voor mezelf opkomen en aangeven wat ik wil en wie ik ben. Hier zitten nog wel groei mogelijkheden in. Als je nu naar me kijkt ben ik wel een stuk gelukkiger dan 3 maanden geleden. Op het moment dat mijn zelfvertrouwen groter is zal ik ook veel sterker in mijn schoenen staan en een beter zelfbeeld hebben. Het is wel mooi dat je door dit traject zelf gaat inzien wat je valkuilen zijn en waar je aan moet werken.

Seksualiteit de kwaliteit ervan:

Het voelen en in je hoofd zitten gaat steeds makkelijker en hoef minder snel naar de brug te grijpen. Als ik nu naar de brug moet grijpen is het hooguit 1 a 2 keer achter elkaar en dan kan ik weer een tijdje in het gevoel zitten. In het begin was het continu de brug benoemen.
Ik begrijp en erken dat het veel met de mind te maken heeft en ben me daar veel meer bewust van. Het uitspreken van wat ik wil is nog lastig maar doordat Jo het aangeeft dat ze dat wel prettig vind doe ik het wel. De zin in het samen zijn is gelijk als vroeger alleen de manier hoe we samen zijn is anders. beter. Zie Jo ook weer veel meer als vrouw en niet als “lust” object.
Ik ben me veel bewuster om met de gevoelens van Jo om te gaan en te luisteren/zien wat ze wil. Om reacties van haar lichaam te zien moet ik toch eerst mijn ogen open doen, tijdens het voelen.

Nu 6 maanden later

Nu 6 maanden later zijn wij als stel weer zo naar elkaar toe gegroeid, in onze gesprekken delen we veel meer onze gevoelens en het plezier in de relatie is weer terug. Daarnaast ook het plezier en het gevoel wat we delen tijdens het bedrijven van de liefde met elkaar brengt ons steeds meer naar elkaar. We zijn niet alleen op het seksuele vlak veranderd maar door de kennis en begeleiding, het aanpakken van problemen, zijn wij er als individu veel sterker uitgekomen. Meer vertrouwen en eigenwaarde in en van jezelf. Wij zouden Tania zeker aanraden/aanbevelen. Hoe zij het traject heeft opgebouwd met de videogesprekken maar zeker ook de één op één gesprekken is een perfecte samenstelling van het coachings traject. Door de wekelijkse contacten blijf je gefocust op waar je naar toe wil, het is echt een verandering van denken en doen en Tania zorgt ervoor dat je niet terug valt naar je oude gewoontes.

Lukt het niet zelf jullie seksleven te verbeteren?

Laat mij jullie dan coachen. Ik kan als geen ander de vinger op de zere plek leggen.

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.