Review

Emmy

Review Emmy

We kwamen bij Tania voor een cursus Erotische Massage. Ons seksleven was al jaren heel slecht met veel ruzie en onenigheid en weinig intimiteit en we dachten dat deze cursus ons seksleven een nieuwe boost zou geven. Toen we echter met haar in gesprek kwamen, merkte Tania al gauw dat er zoveel speelde tussen ons, dat deze cursus ons niet direct zou helpen. Ze zag dat er meer haperde dan alleen de seks die niet liep. Ze vertelde dat er twee manieren van seks beleven waren en dat de meeste stellen alleen de ‘porno-achtige’ seks kenden, maar dat seks ook te beleven is op een andere manier. Een manier waarbij intimiteit, ‘voelen’ en tijd en rust nemen voor elkaar de boventoon voert. Toen hebben we besloten ons langere tijd te laten begeleiden door Tania. In vier maanden heeft ze ons geleerd om weer liefdevolle seks te hebben en hebben we elkaar weer teruggevonden, is er weer echt verbinding tussen ons. Niet alleen ons seksleven is enorm verbeterd, we verstaan en zíen elkaar weer. Er is intimiteit, verbondenheid en we lachen ook weer veel meer samen.
In deze vier maanden ontmoetten we Tania een paar keer en spraken we haar allebei elke week. Ook kregen we ‘huiswerk’ mee uiteraard. Het traject was echt niet altijd makkelijk, zeker in het begin niet, want er is zoveel te leren in ‘elkaar ècht voelen’ . Ook moesten we ‘oud zeer’ opruimen en dat gaat niet zo makkelijk. Dat zit al zolang in je systeem, in het onderbewuste, dat het heel vaak zo maar weer boven komt en dan zit je ineens weer ‘in je hoofd’ en niet meer bij ‘voelen’. Als je in je hoofd zit, kun je niet voelen, is een uitspraak van Tania, waar we nog vaak aan refereren.
De begeleiding van Tania is warm, liefdevol, zonder oordeel en heel duidelijk. Ik ben niet zo open van mezelf en best preuts, maar ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld en dat vind ik echt een talent van Tania.
Mijn man en ik zien elkaar weer, er is zoveel liefde, openheid, vreugde terug tussen ons en ik geniet na jaren weer echt van seks! Ik ben zoveel vrijer en blijer door dit hele traject en ik groei nog steeds. Als je niet meer geniet van seks en dat graag weer terug wilt, raad ik je ten zeerste een traject met Tania aan! Dóen, het is zéér de moeite waard!

Lukt het niet zelf jullie seksleven te verbeteren?

Laat mij jullie dan coachen. Ik kan als geen ander de vinger op de zere plek leggen.

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.