Review Mark

Wat waren jouw uitdagingen? Waar kon je hulp bij gebruiken? (Voordat we zijn begonnen)

Onze uitdaging was dat ondanks mijn liefdevolle bemoeienissen en mijn begrip voor de seksuele problematiek, en vele pogingen zonder succes bij een “Sexuologe” was er geen verandering voor de beleving van seks te bereiken voor mijn vrouw.
Wij wisten wel, dat alleen een gezamenlijk werken aan het probleem een oplossing kan bieden. Maar, waar wij het best aan kunnen beginnen was ons niet duidelijk.

Waar sta je nu? Wat is veranderd?

Het traject heeft echt een oplossing gegeven. Wij hebben het een en ander in ons gedrag verandert, en de “rem” die mijn vrouw in de weg stond, is duidelijk geworden en hebben we kunnen verwijderen doordat we bewust zijn geworden wat de oorzaak is van deze rem.

Op het gebied van: Intimiteit, hoe jullie met elkaar omgaan buiten de seks:

Vooral ik heb geleerd, dat ik gesprekken, beginnend s´morgens bij het ontbijt met open mind doe, elke andere activiteit zoals “mobiel” of “agenda” weg laten, zo lang als wij aan tafel zitten met elkaar.

Persoonlijke ontwikkeling/inzichten/bewustwording:

Omgang met elkaar is geen vraag van tijd alleen, het gaat ook om kwaliteit, dus om alertheid tegenover de partner.

Seksualiteit de kwaliteit ervan:

De Kwaliteit van Seks is duidelijk verbeterd. Wij nemen duidelijk meer tijd voor elkaar. Seks is een vraag van tijd voor elkaar en niet even snel tussendoor.

De frequentie van zin hebben:

Ook de frequentie is verhoogd, maar daar moeten wij nog even zien, hoe het in het dagelijkse werk of werk per week goed is te integreren. We zijn hier erg van bewust en dat is al de helft van het bewustzijn en positieve werking ervan.

Wat vind je van mijn dienst?

Jouw dienst was uitstekend, verassend anders dan verwacht en voor mijn begrip als vrouwenarts(!) van een fantastische, ongecompliceerde zicht op seks en de dagelijkse realiteit.

Wat zal je bijblijven, wat heeft het meeste indruk gemaakt…?

Alles wat wij bij jou hebben geleerd. Vooral die aandacht voor elkaar echt op pijl houden! Jou ongecompliceerde uitleg, waarbij iedere moment duidelijk wordt, dat jij vanuit eigen ervaring spreekt en niet vanuit een wetenschappelijk standpunt.

Zou je het anderen aanbevelen?

Nogmaals: Als Vrouwenarts word ik vaak met seksuele problemen geconfronteerd. Zulke vragen medisch / wetenschappelijk te bekijken is iets wat weinig succes heeft. Het oplossen volgens jouw gedachte en uitleg is heel erg hulpvol voor mij en beveel ik daarom ook van harte aan, aan alle vrouwen, die bereid zijn voor verandering in hun seksleven.

Podcast

Tania Mulder | TEDx Amstelveen 2020

Het geheim van ultieme seks; Als je denkt, kan je niet voelen!

Lukt het niet zelf jullie seksleven te verbeteren?

Laat mij jullie dan coachen. Ik kan als geen ander de vinger op de zere plek leggen.

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.