Review stel “Boost je seksleven”

Traject Boost je seksleven

Samen met mijn echtgenoot hebben we een traject doorlopen bij Tania. Best spannend na zo’n tijd samen terwijl de seks er niet meer was. We hebben weer opnieuw de liefde en het vrijen ontdekt. Niet rechtstreeks op het doel af maar de tijd nemend en in verbinding met elkaar. Alertheid op elkaar. Elkaar helpend. Eerst goed de aanraking leren waarnemen/ leren voelen. En zo stap voor stap verder. Rustig aan de tijd nemend. Tania heeft ons daarbij enorm geholpen. Ze pakt het breder aan daar waar nodig is maar is ook direct daar waar nodig. Seksualiteit en intimiteit gaat samen met in eerste instantie weer in verbinding met elkaar zijn. Samen hebben we weer opnieuw de ruimte gemaakt voor elkaar in dit traject. Weer opnieuw elkaar mogen ontdekken
Wij hebben Tania ervaren als een betrokken, rechtstreekse, geruststellend,  lieve vrouw. Direct het gevoel dat zij van wanten weet en eigenlijk alles wel gehoord heeft, die ervaring heeft. Dat voelt vertrouwd en gedegen. Superfijn! Dat heeft ons liefdesleven een enorme boost gegeven. Een waar cadeau aan onszelf. Tania nogmaals dank je wel en mocht je twijfelen, want ja het is spannend, ik zou zeggen DOEN !

Podcast

Tania Mulder | TEDx Amstelveen 2020

Het geheim van ultieme seks; Als je denkt, kan je niet voelen!

Lukt het niet zelf jullie seksleven te verbeteren?

Laat mij jullie dan coachen. Ik kan als geen ander de vinger op de zere plek leggen.

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.