Met mijn online training de eerste stap zetten

“Voor mensen die de stap willen zetten richting een intens en bevredigend seksleven zonder gedoe

Training voor vrouwen

Weet je wat bij vrouwen oorzaak nummer 1 is als het gaat om niet genieten van seks? Teveel in het hoofd zitten. Terwijl je man helemaal opgaat in jullie vrijpartij, komt in jouw gedachten van alles voorbij: het boodschappenlijstje voor morgen, dat ene akkefietje op het werk, je drukke agenda. Daarnaast geef je je man – misschien onbewust – graag aanwijzingen over wat hij moet doen, zodat jij optimaal geniet.

Maar zeg eens eerlijk: als je vooraf al een (romantisch) plaatje in je hoofd hebt van hoe het moet, kun je je dan op zo’n moment echt overgeven en verbinding maken met je partner?

Nee. En dat kan anders. Zet vandaag nog de eerste stap richting een gepassioneerd seksleven vol genot en verbinding met de online training: “Zet je hoofd uit en VOEL”

 

 

Deze mooie dingen ga je leren:

 • De essentiële verschillen tussen de mannelijke en vrouwelijke beleving van seks (er zal een wereld voor je opengaan).
 • Inzicht in hoe je samen een balans vindt in deze verschillende manieren van seksbeleving, zodat jullie allebei optimaal genieten
 • De tools om uit je hoofd te komen en meer te voelen
 • Met aandacht te vrijen, waardoor je meer zin in seks krijgt én houdt.
 • Communiceren over seks: hoe zeg je wat je fijn vindt en nodig hebt tijdens het vrijen?
 • Hoe je écht verbinding maakt tijdens het vrijen en zo je liefdesleven weer spannend maakt.

 

Ja ik doe mee en investeer 147,- met liefde in mezelf

Wil je partner ook mee doen met zijn online training, bestel dan samen met korting

Training voor mannen

Je mist je vrouw. Haar aanrakingen, jullie wilde vrijpartijen van vroeger. Jullie houden van elkaar, maar het lijkt wel alsof ze de laatste tijd steeds minder zin heeft in seks. En als jullie vrijen, dan lijkt ze er met haar hoofd niet helemaal bij te zijn. Is dit het nou, voor de rest van jullie (seks)leven?

Nee. Eén van de belangrijkste oorzaken dat een vrouw minder geniet van seks (en dus minder zin heeft) is namelijk dat ze teveel ‘in haar hoofd’ zit. Jij kan haar helpen om dat te doorbreken. Hoe? Dat vertel ik je in mijn cursus.

 

Doe je mee? In mijn online training leer je:

 • Welke vormen van seksbeleving er zijn
  de voornaamste reden(en) waarom vrouwen minder zin in seks hebben. Belangrijk om te weten!
 • Waarom het soms lijkt alsof je vrouw niet volledig aanwezig is tijdens seks en hoe je kunt zorgen dat ze weer betrokken raakt
 • Hoe vrouwelijke opwinding werkt, de geheimen van de vrouwelijke opwinding
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je vrouw meer geniet, wat jou vervolgens ook meer voldoening geeft
 • Hoe kan ik mijn behoeften helder communiceren

Ja, ik doe mee en investeer 147,- met liefde in mezelf

Wil je partner ook mee doen met zijn online training, bestel dan samen met korting

Ik ben ervan overtuigd dat mijn online training voor de meeste vrouwen en mannen een wereld van verschil maakt. Maar soms speelt er meer. Heb je een specifieke hulpvraag en wil je graag alleen  – een 1 op 1 coaching sessie bij mij volgen? Tarief  €250, duur 1,5 uur. Stuur mij dan een bericht voor het maken van persoonlijke sessie.

Willen jullie samen deelnemen aan een live workshop voor stellen? In dat geval verwijs ik jullie graag naar mijn andere website: Goedeminnaar.nl.

Over Mij

Het liefst help ik ieder stel met mijn coachingtrajecten “Boost je seksleven” en “Liefde van je leven?“. Omdat ik weet wat het oplevert. Omdat ik al meer dan 100 stellen hun seksleven gered heb en zomet ook hun relatie. En de laatste 16 jaar meer dan 1000 stellen hun seksleven verrijkt heb. Omdat ik het jullie gun. 

Tegelijkertijd weet ik dat niet ieder stel op dit moment de financiële middelen heeft om dit traject te betalen. Daarom bied ik je dit online alternatief om de eerste stappen te zetten of om kennis met mij te maken.

Liefs Tania Mulder

 

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.