Zo krijgt je de connectie tijdens het vrijen en zij haar zin terug

Heeft je vrouw steeds minder zin in seks? Is de connectie kwijt?

Online training – Zo krijgt je vrouw weer zin in seks

Je verlangt naar je vrouw. Naar haar aanrakingen, naar intimiteit. Naar die wilde vrijpartijen van vroeger, waarbij jullie helemaal in elkaar opgingen. Alsof de rest van de wereld niet bestond.

Je mist het plagen, het verleiden en verleid worden. De opwinding, de spanning van weten wat er komen gaat, haar prachtige lijf, haar geur, haar overgave.

Natuurlijk, jullie leven is niet meer hetzelfde als toen. Het werk, de kinderen, jullie sociale verplichtingen: het slokt veel tijd en energie op. En je snapt best dat ze – eenmaal uitgeteld op de bank – soms ook gewoon even helemaal niks wil.

 

Wel ‘houden van’, geen seks

  Maar toch: je mist haar. Je mist de seks, haar ondeugende blikken, haar handen die precies weten wat jij lekker vindt. Aan de liefde tussen jullie ligt het niet: die is er nog steeds. Die dagelijkse knuffel en kus en soms een vluchtig ‘ik hou van je’, bewijzen dat.

  Voor haar lijken die korte momenten van intimiteit genoeg. Sterker nog: tussen neus en lippen door heeft ze weleens benoemd dat ‘het’ voor haar niet meer zo hoeft. Als je toch een poging doet om haar te verleiden, kapt ze je af. Of, erger: jullie vrijen wel, maar het lijkt wel alsof ze er niet bij is met haar hoofd. Zo kan het toch niet voor de rest van jullie leven?

  PS: je vrouw nu alvast een plezier doen? Geef haar dan de online training ‘Uit je hoofd en voel’ cadeau! Koop je deze training samen met deze training, dan ontvang je … korting.

  Waarom je vrouw minder zin heeft in seks

   Ik zal je iets verklappen: het zou zomaar kunnen dat ze er écht niet bij is met haar hoofd. Omdat ze jullie vrijpartijen inmiddels wel uit kan tekenen. Beetje zoenen, beetje strelen en hoppa, je penis erin en op naar het orgasme. Die je haar met liefde bezorgt, al moet je er vaak wel wat geduld voor hebben. Als ook jij bent klaargekomen – een beetje man laat vrouwen voorgaan – is de klus geklaard. Hè, dat was lekker. Of niet?

   Veel vrouwen zullen die vraag met een twijfelende ja beantwoorden. Natuurlijk is het fijn en lekker om een hoogtepunt te bereiken, maar het gaat om de manier waarop. En dat is precies waarom het in veel sekslevens niet helemaal lekker loopt.

   Want – en dit weten veel mannen niet – de vrouwelijke opwinding werkt anders dan bij mannen. Waar bij mannen niet zoveel nodig is om opgewonden te raken (een geil plaatje doet wonderen), hebben vrouwen vaak meer nodig om in the mood te raken. Bovendien gaat het bij vrouwen – zeker wanneer je al wat langer samen bent – niet zozeer om het bereiken van een orgasme, maar meer om verbinding en van elkaar genieten.

   Hebben jullie meestal alleen ‘prestatiegerichte’ seks? Dan kan dat maar zo één van de redenen zijn waarom je vrouw minder zin heeft in seks.

   Wat vrouwen in bed willen

   Herken jij je in bovenstaande beschrijving? Dan heb ik goed nieuws voor je. Je bent namelijk nooit te oud om te leren. Te leren hoe vrouwelijke opwinding werkt, wat vrouwen nou eigenlijk echt in bed willen en wat de meest voorkomende redenen zijn waarom ze geen zin in seks hebben. Online, zodat je ’t kan volgen waar en wanneer je maar wilt. Doe je mee?

   Online training ‘Zo krijgt je vrouw weer zin in seks’ 

   Voor het volgen van mijn online training heb je niks nodig. Toch wil ik dat je iets meeneemt. Een open mind, welteverstaan. De wil om het anders te doen. Want wat je in mijn online training leert, staat niet in biologieboeken. Je hebt het ook niet van je ouders geleerd, toen ze je seksuele opvoeding bijbrachten. En uiteraard heb je het ook nooit met je maten besproken – ze zien je al aankomen. Je moet er misschien even voor uit je comfortzone, maar na deze training is jouw (seks)leven voorgoed veranderd. Beloofd.

    

   Je leert in deze training namelijk onder meer:

   • Welke vormen van seksbeleving er zijn,
    de voornaamste reden(en) waarom vrouwen minder zin in seks hebben
   • Waarom het soms lijkt alsof je vrouw niet volledig aanwezig is tijdens intimiteit en hoe je kunt zorgen dat ze weer betrokken raakt
   • Wat vrouwen écht nodig hebben in bed
   • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je vrouw meer geniet, wat jou vervolgens ook meer voldoening geeft
   • Hoe jullie samen weer kunnen genieten van een spannend seksleven
   • Duidelijk je behoeften kunnen communiceren

    

    

    Na deze training weet je:

    

   • Hoe je vrouw de zin in jullie seksleven weer terugkrijgt
   • Wat vrouwen eigenlijk willen in bed (maar dat vaak niet zeggen)
   • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je vrouw in the mood komt en zelf weer intens geniet
   • Hoe je haar kunt ondersteunen om uit haar gedachten te stappen, zodat jullie samen volledig in het moment kunnen opgaan
   • Waar veel vrouwen echt opgewonden van raken, de geheimen van de vrouwelijke opwinding
   • Hoe je haar volop kunt laten genieten
    en meer…

   Kortom: alles wat je nodig hebt om jullie seksleven weer nieuw leven in te blazen. En dat voor maar 147-,. Daar hoef je niet over na te denken, toch? 

   PS: je vrouw nu alvast een plezier doen? Geef haar dan de online training ‘Uit je hoofd en voel’ cadeau! Koop je deze training samen met deze training, dan ontvang je … korting.

   Zie hieronder de ervaringen van bestaande klanten…

   “Heel fijn persoonlijk consult gehad. Warm, duidelijk en direct. Door problemen zat ik vaak in mijn hoofd en Tania heeft ons tips gegeven om in de verbinding te gaan en uit het hoofd te komen. Direct ’s avonds toegepast en het was echt geweldig! Dank je Tania! Kom zeker bij je terug!”

   “Interessant en leerzaam om met Tania te praten. Echt een andere kijk op seks gekregen. Het mooie is, het was allesbehalve plat. Ze vertelt juist respectvol over seks om er optimaal van te kunnen genieten.

   “Ik wilde weer spanning in mijn relatie brengen en Tania heeft me op een hele pure manier laten ervaren hoe ik dit het beste kon doen zodat we hier samen weer van kunnen genieten. Dit moet je zelf beleven en leer je niet in een boekje. Lieve Tania, dankjewel voor deze cursus en respect voor wat je doet. Eigenlijk zou iedereen dit moeten ervaren en weg met het taboe over dit onderwerp.”

    

    

   Waarom is dit een goed moment? 

   Als je lang met problemen in je liefdesleven blijft rondlopen wordt het alleen maar erger. Dan is de weg naar een liefdevol en spannend seksleven een moeizame. Je lijf gaat steeds meer op de “uit-niet-doen-stand” staan. Pak het daarom nu aan.

   Is deze online training alleen voor vrouwen?
   JA! Maar aan het einde is er ook een partner-video, waar je man of vriend naar kan kijken.

   Zal mijn liefdesleven meteen veranderen door deze online training te volgen?
   Dat zou zo maar kunnen. Als jij dit ook echt wil. Soms is er een kleine verandering nodig in jouw mindset. En soms is deze online training de eerste stap in de goede richting.

   Waarom weet jij meer dan ik of mijn partner waardoor je ons zou kunnen helpen?
   Vanuit mijn eigen ervaring heb ik deze methode ontwikkeld. 15 jaar geleden zat ik in hetzelfde schuitje. En door het zelf allemaal te beleven weet ik als geen ander hoe je een intiem en spannend seksleven kunt ontwikkelen. Inmiddels weet ik ook hoe je dat vol kan houden!

    

    

   Ja ik doe mee en investeer 147,- in ons liefdesleven

   Over Mij

    

   Al meer dan 15 jaar help ik mannen, vrouwen en stellen bij het verrijken en verbeteren van hun liefdesleven met mijn RISL- coaching. Dit staat voor Relatie, Intimiteit, seksualiteit en Life. Een door mij ontwikkelde, succesvolle aanpak.

   Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van seksualiteit, coaching en mindset en was ook meer dan een decennium sekscoach (ook op tv).

   Toch heb ik het meest geleerd van mijn eigen ervaringen op dit gebied. Ik was namelijk zelf jarenlang de vrouw die alleen maar in het hoofd zat tijdens de vrijpartij en hierdoor zelfs geen zin meer had.

   Er zijn zoveel stellen die vastlopen in hun relatie en liefdesleven omdat er geen verbinding is. Dat kost frustratie, verdriet en heel veel eenzaamheid. En het begin van deze ellende is altijd verschillende behoeftes, geen verbinding. En verbinding tijdens de vrijpartij is alleen maar mogelijk als je uit je hoofd bent. LEES MEER…

   Liefs Tania Mulder

    

   Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

   *Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.