Zij heeft geen zin meer in vrijen

Geen zin meer in vrijen

Maanden geleden, of misschien zelfs al wel jaren geleden, was vrijen voor jullie nog vanzelfsprekend. De ene keer namen jullie er wat meer tijd voor dan de andere keer, maar jullie beleefden er plezier aan en voelden je na de tijd weer helemaal verbonden met elkaar. Seks was een manier om je liefde te uiten en van elkaar te genieten. Tot er iets veranderde. Zij had steeds minder zin in seks. Jij nog wel, maar je voelde aan alles dat zij er niet op zat te wachten. Nu komt seks niet meer zo vaak voor, of misschien helemaal niet. Er is wezenlijk iets veranderd, maar wat precies, daar kunnen jullie de vinger niet op leggen.

Herken je dit? Heel veel stellen die ik door de jaren heen heb gecoacht, zaten in een vergelijkbaar patroon. Zij had geen zin meer in seks, hij nog wel. Hij probeerde het wel, maar zij wees hem af. Hij liet zijn pogingen op den duur maar achterwege. Het liep toch op niets uit. Zij vond dat wel prettig, want ze voelde zich schuldig als ze hem afwees.
Het belang van seks in een relatie

Sommige stellen praten erover, andere niet. Maar ze hebben één ding gemeen: ze komen er niet uit. En dat is niet iets wat je moet laten gaan. Seks is wel degelijk belangrijk in een relatie. Het onderscheidt jouw liefdesrelatie van al die andere relaties in je leven. Als seks naar de achtergrond verdwijnt is de kans aanwezig dat één van twee (of allebei) zich aangetrokken gaat voelen tot een ander. Je leeft thuis immers als broer en zus, maar de behoefte aan seks is daarmee niet verdwenen. Daarom raad ik stellen altijd aan op zoek te gaan naar een oplossing, ook als die in eerste instantie niet te vinden lijkt. Of er nu sprake is van geen zin door vermoeidheid, door stress, of een laag libido, er zijn echt manieren om je seksleven weer te doen opbloeien.

Als je al jaren in deze situatie zit is het tijd om daar iets aan te doen. Want iedereen verdient een intens gelukkig liefdesleven, in bed én daarbuiten.
Wat kun je doen?

Welke opties heb je, als je al langere tijd geen zin meer hebt of je partner niet meer wil vrijen? Praat erover met elkaar, als je dat nog niet gedaan hebt. Besluit samen dat je niet langer in deze situatie wilt blijven hangen. Je hoeft geen oplossing te bedenken, maar neem je voor er samen iets aan te doen. Dat is de eerste stap. Dat alleen al zorgt voor erkenning en opluchting. Met de juiste hulp is het bovendien zeker mogelijk de zin in seks terug te vinden, ook voor haar. Want de meeste vrouwen die geen zin meer hebben, willen dat dolgraag oplossen. Zij heeft ook behoefte aan een oplossing voor de impasse waar jullie je in bevinden.

Hebben jullie behoefte aan een deskundige op dit vlak? Dan kun je bij mij terecht. Ik was jarenlang de vrouw die geen zin had, en heb zelf een methode ontwikkeld waarmee ik mijn eigen relatie en die van meer dan honderd andere stellen heb kunnen redden. Het is echt mogelijk weer van elkaar te genieten, zin te hebben in elkaar en in het leven.

Ben je benieuwd naar mijn aanpak? Neem contact met me op! Ik leer jou en je partner graag kennen tijdens een eerste (gratis) consult.

Wij zetten onze relatie op nummer NR.1

Plan nu een vrijblijvende intake

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.