Zij heeft geen zin meer in vrijen

Als je zij geen zin meer heeft in vrijen

De vraag die veel mannen bezighoudt: ‘hoe krijgt een vrouw meer zin?’. Dat onderwerp behandel ik natuurlijk tijdens mijn coachingssessies. Het is een vraag die ook vrouwen aan mij stellen. Als een vrouw in een relatie steeds minder zin in seks heeft, is de kans groot dat niet alleen haar man daar wat aan wil doen, maar zijzelf ook.

Je kunt een aantal dingen doen als je merkt dat zij minder zin in seks heeft. Neem weer eens de tijd voor elkaar, geef haar aandacht en verzin een leuk uitje. Kook voor haar, zorg dat ze geen zorgen heeft om de kinderen, en kijk of dat ergens toe leidt. Als het probleem zit in te weinig tijd en aandacht voor elkaar hebben, kan een aantal avonden samen zijn precies zijn wat zij nodig heeft. Vaak zit het probleem echter ergens anders. De stellen die ik spreek hebben het allemaal al geprobeerd en weten niet waarom zij geen zin meer heeft.

Als zij geen zin meer heeft

Door de jaren heen heb ik heel veel stellen gesproken bij wie zij geen zin meer had. Dat leidde tot veel verdriet en frustratie aan beide kanten. Doorgaans vindt de vrouw het helemaal niet prettig dat zij een laag libido heeft. Ook zij wil een oplossing. Meestal is de manier waarop partners met elkaar vrijen de boosdoener. Ze zijn te veel in hun hoofd bezig met seks, of met andere dingen. Mannen denken heel vaak aan seks, vrouwen denken aan alles, behalve seks. De manier waarop partners seks hebben is vaak de grote oorzaak van een laag libido, vooral bij haar.

In sommige gevallen is er wel iets anders aan de hand. Geen zin door vermoeidheid, geen zin in seks door stress of geen zin in seks na een bevalling komen veel voor. Dat zijn heel begrijpelijke redenen waarom seks er even bij in schiet, maar laat het daar dan niet bij zitten. Geen behoefte meer aan intimiteit hebben is echt geen reden om nooit meer met elkaar te vrijen. Blijven hangen in een relatie zonder intimiteit en seks is zonde, als je het mij vraagt.

Wat je kunt doen bij een laag libido

Een laag libido gaat helaas bijna nooit vanzelf over. Je moet er wat voor doen, om weer zin in elkaar te krijgen. Heeft je vrouw geen zin in seks? Je vriendin heeft nooit zin? Doe er dan wat aan.

Om weer écht zin te krijgen en te genieten van seks leer ik mensen uit hun hoofd te komen, zodat ze weer gaan voelen. Voelen is namelijk essentieel voor genieten van seks. En om te voelen, moet je je denken uitzetten. Daarom ga ik met veel stellen aan de slag met mindfulness.

Wil jij ook weer heerlijk vrijen met je vrouw of vriendin, maar lukt het niet goed de zin terug te vinden? Laat je dan coachen door mij. Ik weet als geen ander hoe het voelt om geen zin meer te hebben, en ontwikkelde vanuit mijn eigen ervaring een methode waarmee ik al meer dan honderd stellen geholpen heb.

Neem contact met me op voor meer informatie of vraag een eerste (gratis) consult aan!

Hoe jij weer zin krijgt om te vrijen?

Ik kan je helpen met mijn methode. Vele gingen je al voor.

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.