“Herstel de vreugde in je relatie, zelfs als je partner niet mee wil doen.”

Wij transformeren je relatie van frustratie naar liefdevolle verbinding!

Je hebt alles in je leven op orde, behalve je seksleven. Jullie relatie is goed en de liefde is nog aanwezig, maar het feit dat je partner geen interesse meer heeft in seks drijft je tot waanzin. Het is alsof ze je niet langer aantrekkelijk vindt en je vraagt je af waarom ze dit niet wil. Komt het door jou? Ben je niet goed genoeg in bed? Vindt ze je niet meer aantrekkelijk?

Iedere keer dat je toenadering zoekt om intiem te zijn, word je afgewezen. Je voelt aan haar houding dat ze geen interesse heeft en zelfs wanneer jullie wel vrijen, merk je dat haar gedachten ergens anders zijn. Ze doet het alleen voor jou, en dat is niet wat je wilt. Je voelt je ellendig, vies en begrijpt er helemaal niets van. Het grote vraagteken blijft hangen. Waarom wil ze me niet? Wat doe ik verkeerd?

Bevrijd jezelf van twijfels en spanning, keer terug naar geluk in je relatie

Je gedachten over seks worden steeds frequenter en dwangmatig. Soms word je er gek van. Porno kijken biedt ook geen bevrediging, je wilt haar! Je blijft proberen haar te benaderen, maar altijd met de angst voor afwijzing. Je zelfvertrouwen neemt af en dit beïnvloedt zelfs andere aspecten van je leven. Je voelt je geen echte man meer, maar je wilt haar ook geen druk opleggen, omdat je van haar houdt. Misschien heb je zelfs overwogen om uit elkaar te gaan? Je wilt niet zo oud worden. Nee, dat wil je niet, je houdt van haar.

Maar stel je eens voor hoe het zou zijn als je zou begrijpen waarom ze niet wil en wat zij nodig heeft van jou. Stel je voor dat je weer rust in je hoofd kunt vinden en niet constant aan seks hoeft te denken. Geen frustratie meer voelen, niet geïrriteerd zijn of boos worden, maar weer gelukkig zijn in je relatie en in je leven op alle vlakken. Er staat niets meer tussen jullie in, de liefde kan weer stromen en je kunt vol liefde naar je vrouw kijken.

Je begrijpt haar, je begrijpt jezelf beter en je weet wat jullie nodig hebben om gelukkig te zijn. Geen vraagtekens meer, geen zelftwijfel meer. Je bloeit op als man en je wordt een minnaar die weet wat een vrouw nodig heeft.

Doe je mee?

Gedurende deze 3 maanden begeleiding zal ik je coachen en ondersteunen om weer gelukkig te worden in je relatie, met intimiteit als centraal thema. Je hebt al ervaring met persoonlijke ontwikkeling en je weet dat er een stap moet worden gezet, anders verandert er niets. Maar je wilt ook geen druk op haar leggen, en dat begrijp ik volledig. Ik was namelijk jarenlang de vrouw die geen zin had. Daarom weet ik welke aanpak nodig is, zodat er geen druk op haar wordt gelegd, maar juist een aanpak die de liefde tussen jullie weer laat stromen. Vertrouw erop dat je vrouw je hier ontzettend dankbaar voor zal zijn, want ook zij vindt deze situatie niet fijn. Ze begrijpt namelijk zelf ook niet waarom ze geen zin heeft en geeft zichzelf vaak genoeg de schuld. Je ziet dus hoe belangrijk het is dat jij de stap zet.

Maar je vraagt je wellicht af “HOE?”. Daar kom ik om de hoek kijken. Met mijn jarenlange ervaring als seks- en intimiteitscoach heb ik duizenden stellen geholpen om nieuw leven in hun seksleven te blazen. Ik heb honderden stellen geholpen om hun seksleven te redden. En aangezien niet elk stel er klaar voor is om hier samen aan te werken, bied ik nu de mogelijkheid om alleen aan de slag te gaan om je liefdesleven te redden.

Gedurende deze 3 maanden begeleiding zullen we wekelijks een telefonische coachingsessie hebben. Ook kom je soms langs in mijn praktijk in Hilversum. Daarnaast krijg je huiswerk, gericht op mindset, communicatie, het omgaan met je gevoelens, opdrachten voor thuis en nog veel meer. Alles is maatwerk en gericht op jouw persoonlijke situatie.

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.