Geen liefde meer krijgen van je partner

Als je geen liefde meer krijgt van je partner“

Als je geen intimiteit meer ervaart in je relatie, dan verbreek je je relatie toch?” Zo denken veel mensen. Het zal je echter verbazen hoeveel mensen in een relatie zonder intimiteit zitten. Partners die geen liefde meer krijgen van hun wederhelft, maar daar toch genoegen mee nemen.

Ik moet daarbij wel onderscheid maken tussen liefde, intimiteit en seks. Als er geen liefde meer is, is de kans zeer groot dat de relatie eigenlijk al over is. Mensen blijven dan uit gewoonte of angst bij elkaar. Er kan ook sprake zijn van een relatie zonder intimiteit of een relatie zonder seks. In die gevallen kan de relatie zeker nog levensvatbaar of zelfs goed zijn. Seks is alleen al een tijdje van het toneel verdwenen. Misschien vanwege een laag libido, minder zin in seks of geen zin in seks. Dat hoeft echter niet het einde van de relatie te betekenen.
Relatie zonder intimiteit

Vaak verdwijnt intimiteit hand in hand met seks. Zij heeft geen zin meer in seks, maar weet niet goed waarom. Al zijn toenaderingen wijst ze af. Daarmee verdwijnen ook alle aanrakingen, zoenen, knuffels en speelse gebaren uit een relatie. Het resultaat? Een relatie zonder intimiteit. Partners kunnen dan nog wel een liefdevolle verwantschap voelen, maar leven vooral als broer en zus. Sommige mensen bestempelen dat als een relatie zonder seks, een ander zal zeggen dat hij geen liefde meer krijgt van zijn partner. Hoe dan ook zijn stellen in dit soort situaties vaak niet gelukkig, ook zij niet.
De oplossing voor een laag libido

Ik zet me als intimiteits-sekscoach graag in voor het behoud van relaties waarin seks voor korte of langere tijd afwezig is. Het is namelijk heel goed mogelijk meer zin in seks te krijgen. Veel mannen vragen aan mij: hoe krijgt een vrouw meer zin? Soms verdwijnt het libido door externe oorzaken, zoals stress of vermoeidheid. Geen zin in seks kan het gevolg zijn. Maar veel vaker ontstaat geen zin in seks door de manier waarop stellen al lange tijd met elkaar vrijen. Ze zijn erg gericht op het orgasme en vrijen niet meer zorgeloos, zoals in het begin. Er zijn verwachtingen en patronen ontstaan, waarvan zij zich los moeten maken.

Daar help ik hen bij. Omdat ik zelf jaren geleden tegen hetzelfde probleem aan liep weet ik als geen ander hoe het voelt om een man af te wijzen, om zelf geen zin in seks meer te hebben. Gelukkig kon ik daardoor ook een methode ontwikkelen om een oplossing voor een laag libido te vinden. Die zet ik nu met veel succes in. Ik heb al ruim honderd stellen geholpen hun liefdesleven weer te laten sprankelen. Zij hebben weer écht zin in elkaar, zijn weer verliefd en kunnen niet van elkaar afblijven.

Laat het er niet bij zitten, als je relatie geen seks of intimiteit meer kent. Geef je op voor één van mijn cursussen of meld je aan voor een gratis telefonisch consult. Ik help jou en je partner graag op weg naar een intens gelukkig liefdesleven!

Wij zetten onze relatie op nummer NR.1

Plan nu een vrijblijvende intake

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe podcasts, tips en trainingen.

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.

error: Content is protected !!