Zij heeft geen zin meer in vrijen

Als je zij geen zin meer heeft in vrijen

Toen jullie elkaar leerden kennen had zij net zoveel zin in seks als jij. Heerlijk! Jullie genoten de eerste jaren enorm van jullie seksleven, maar op de één of andere manier veranderde er gaandeweg iets. Zij had veel aan haar hoofd en had minder zin. Jullie dachten dat het vanzelf wel over zou gaan, maar dat deed het niet. Seks komt tegenwoordig sporadisch voor in jullie relatie, of zelfs helemaal niet meer.

Is dat herkenbaar? Voor mij wel. Jaren geleden zat ik in dezelfde situatie met mijn man. Ik had ook geen zin meer, terwijl ik vroeger ook gewoon kon genieten. Het duurde lang voor we uit deze dip kwamen. Omdat ik bleef onderzoeken waar dit vandaan kwam, kon ik uiteindelijk een methode ontwikkelen die echt werkt. Daarmee heb ik tientallen stellen geholpen hun zin in seks en elkaar terug te krijgen. Dat zij geen zin meer heeft is vaak de aanleiding, maar vaak speelt er meer. Gelukkig kan ik hen daarbij helpen, en jou dus ook!

Over stress en hoe je vrijt

Stress wordt vaak genoemd als boosdoener als het om een laag libido gaat. Het is zeker zo dat stress een lekker en leuk seksleven meestal niet bevordert. Het kan best zijn dat je minder vrijt in een stressvolle periode. Soms komt de zin erna weer terug, als je relatie en connectie op het gebied van seks verder goed zitten. Maar bij verreweg de meeste stellen is er iets anders aan de hand. Hun manier van vrijen werkt niet. Ze zijn niet in contact met elkaar en met zichzelf. De kans is groot dat zij daar ook last van heeft. Ze is overdag bezig met van alles en nog wat: met werk, met de boodschappen, met de kinderen, met zorgen. Mannen zijn natuurlijk ook druk met zaken, maar meestal denkt een man ook aan seks gedurende de dag. Dat maakt dat hij sneller opgewonden is. Vrouwen staan als het ware nog helemaal ‘uit’. Als je dat als man niet goed aanvoelt loop je het risico dat je geen gelijke mate van opwinding bereikt en vanuit dat punt seks met elkaar hebt. Dan kom je nooit in een flow met elkaar. Het gevolg: de seks loopt niet lekker.

Wat moet je doen als zij geen zin meer heeft?

Als zij geen zin heeft en jullie beiden geen idee hebben waar het aan ligt, kan ik jullie helpen. Ik heb tientallen stellen begeleid met exact dit probleem. Ik ga samen met jullie op zoek naar de oorzaak van het probleem én ik draag oplossingen aan. Ik help jullie meer in het hier en nu te zijn en de verbinding weer te vinden. Want alleen in verbinding met jezelf en met elkaar wordt vrijen weer een feestje.

Als het niet lukt zélf de sleutel te vinden, waarom zou je dan doorgaan op dezelfde weg? Schakel mijn hulp in.

Hoe zij weer zin krijgt?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Wil jij een intens en bevredigend seksleven?

*Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en worden nooit verstrek aan derde. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Je kun je ten alle tijden uitschrijven.