fbpx

Over Mij

Wie is Tania Mulder

Mijn naam is Tania Mulder

Al jarenlang help ik mannen, vrouwen en stellen bij het verrijken en verbeteren van hun seksleven met mijn beproefde coachingsmethode.

Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van seksualiteit, coaching en mindset en was ook jarenlang sekscoach (ook op tv).

Maar het meest heb ik geleerd van mijn eigen ervaringen op dit gebied. Ik was namelijk zelf jaren de vrouw die geen zin meer had.

Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland, maar ben voor de liefde naar Nederland verhuisd. Mijn man en ik hebben in meer dan 25 jaar samen enorme ups en downs meegemaakt.

Uiteindelijk is het ons gelukt om vanuit zo’n dip de passie en intimiteit terug te vinden, en hoe! We hebben er alleen jaren over gedaan, omdat de juiste tools simpelweg niet beschikbaar waren. Als dat wel zo was geweest, had het veel sneller kunnen gaan. Daarom bied ik dit nu voor stellen en met geweldig resultaat.

Er zijn zoveel stellen die vastlopen in hun relatie en seksleven en die overwegen om te gaan scheiden. Dat kost zoveel frustratie, zoveel verdriet en zoveel eenzaamheid. Voor henzelf en voor de kinderen.

Dat is zo zonde.

Ik ben ervan overtuigd dat dit in veel gevallen voorkomen kan worden, als je maar leert hoe. Er is geen vak ‘liefde en seks’ op school jammer genoeg, anders hadden we dit van jongs af aan al kunnen leren.

Gelukkig kan ik nu veel stellen helpen. Hen eyeopeners geven. Leren om weer echt verbinding te maken met zichzelf en de ander. Lifechanging!

Steeds weer merk ik dat het liefdesleven en de relatie van de koppels waar ik mee werk volledig ten positieve verandert, het seksleven enorm verbetert, het zelfvertrouwen terugkomt, blokkades en frustraties oplossen, en negatieve associaties met seks verdwijnen.

Dat maakt me zó blij, omdat ik weet hoeveel energie het kan geven als je relatie en seksleven goed zit. Dat maakt je een gelukkig mens.

Ik maakt me gelukkig om te zien dat zoveel stellen de moed hebben te investeren in hun relatie, ook al lijkt die aan een zijden draadje te hangen. Het is lang niet altijd makkelijk, maar ik geloof echt in de liefde en dat je het niet alleen hoef te doen.

Ik ben dankbaar dat ik die stellen de tools kan geven weer in vuur en vlam te staan en helemaal voor elkaar te gaan. Dat is onbetaalbaar.