fbpx

Sexy state of mind

Sexy State of Mind

Online cursus voor vrouwen die (nog) niet de stap durven te zetten om samen met hun partner het traject “Boost je seksleven” te volgen.

We zijn allemaal meer thuis en uren langer samen met onze partner. Nu zelfs voor de tweede keer. Dat kan confronterend zijn. Je merkt dat het je veel energie kost en dat de passie soms ver te zoeken is. En door de eerste lockdown weet je: dit gaat niet zomaar over.

Herken je je hierin?

 • Als hij de gordijnen dichtdoet en de kaarsjes aansteekt voel je de spanning: hij wil seks. Alles in je verstijft dan en je gaat op slot”.
 • Je voelt een knoop in je maag. Je lijf staat op NEE. Je voelt je schuldig en wilt hem toch echt graag geven wat hij nodig heeft.
 • Je kan je moeilijk overgeven en zit echt in je hoofd.
 • Hij wil ook vaker vrijen dan jij. Zoveel zin heb je niet meer.
 • Je voelt je onzeker over deze situatie en durft er niet met vriendinnen over te praten. Dat zou wel goed zijn, maar het voelt zo raar.

Het verbaast je misschien, maar je bent niet de enige. Veel vrouwen ervaren dit in hun relatie. We praten er alleen bijna niet over, want dat is taboe.

Je wilt hier vast ook al heel lang verandering in brengen.

Maar hoe pak je zoiets aan? Waar begin je dan? Vriendinnen zijn immers geen optie.

Nu met de lockdown is er tijd voor.

Nieuw online groepstraject: Sexy State of Mind

Omdat onze wereld er door de COVID-maatregelen momenteel net even anders uitziet, start ik nu een online traject op met een kleine groep van 10 vrouwen.

In 4 avonden zetten we de eerste stappen om met jou het taboe te doorbreken en te praten over seksualiteit.

Samen met mij en de andere vrouwen duik je in de wereld van intimiteit met een andere “state of mind”. Uit je hoofd, in je lijf.

Deze mooie dingen ga je leren in Sexy State of Mind:

 • Hoe de verschillen in seksuele beleving tussen mannen en vrouwen in elkaar steken, zodat je snapt waarom het logisch is dat jij geen zin hebt in seks en je partner wél.
 • Welke tools je kunt gebruiken om uit je hoofd te komen en meer te leren voelen, zodat je weer meer zin krijgt om intiem te zijn met je partner.
 • Je leert praten over dit onderwerp en het taboe doorbreken, zodat je op het gebied van intimiteit je partner beter kunt aangeven wat je wensen zijn en wat je nodig hebt. Dit helpt je om intimiteit weer mogelijk voor je te maken, maar dan op een manier die goed past voor jou.
 • Je ontdekt dat er een andere beleving is van je eigen seksualiteit dan je gewend was, waardoor ook jij weer een Sexy State of Mind kunt bereiken.
 • Je zult vertrouwen krijgen en je voelt je gesteund, omdat je ziet dat je niet de enige bent in deze groep vrouwen. Je voelt weer hoop, dat een fijn seksleven ook voor jou is weggelegd.

Zo werkt het praktisch

 • 08/02, 15/02, 22/02 en 01/03 + 20.00 uur via Zoom

Dit online groepstraject is bedoeld voor vrouwen die:

 • bereid zijn om in een klein groepje vrouwen open te (leren) praten over hun liefdesleven;
 • naar zichzelf willen kijken en willen groeien;
 • 1,5 uur per week voor deze cursus kunnen vrijmaken;
 • het meeste willen halen uit deze lockdown en nu eindelijk eerlijk willen kijken naar de kwaliteit van hun liefdesleven, omdat ze voelen dat er zoveel meer te genieten is en ze het waard zijn.

Dit online traject is helaas niet bedoeld voor vrouwen die:

 • absoluut niet willen praten over intimiteit en seksualiteit terwijl anderen meeluisteren;
 • niet naar zichzelf durven kijken;
 • niet 1,5 uur per week voor zichzelf kunnen inplannen en ongestoord online kunnen communiceren.

Voel jij dat je klaar bent om deze eerste stap te zetten?

Beste direct de online training

Omdat ik dit traject voor het eerst aanbied en dit nog aan het ontwikkelen ben, krijg je €100,- korting. Je kunt de cursus nu dus eenmalig volgen voor slechts €79,-.

(Vanaf Januari 2021 voor €179,-.)

Heb je vragen of opmerkingen? Je mag me altijd een mail sturen.

Sexy State of Mind is nieuw in mijn aanbod als coach. Wil jij mij helpen met jouw deelname om dit verder te ontwikkelen?

Met liefde ontvang ik je feedback op alle aspecten van het programma en mijn begeleiding. Zo kunnen we het samen verbeteren en kan ik nog meer vrouwen helpen in hun zoektocht naar intimiteit en fijne seks.

Wil je na Sexy State of Mind verder met mij, samen met je partner? Dan bied ik je €300 ,- korting op mijn lange en intensievere traject Boost je seksleven of Liefde van je leven.

[Neem contact op]

Wil je niet eerst alleen starten, maar direct samen met je partner?

Of ben je een man, en zie je het wel zitten om samen met je mooie vrouw een traject met me aan te gaan om jullie liefdesleven te verrijken? Dat kan ook.

[Plan een intake]

Samen op zoek naar een nieuw en mooier seksleven.

Bestel direct Sexy State of Mind

Ik was zelf ook ooit die vrouw die geen zin meer had in seks.

Jarenlang was ik op zoek naar verandering bij – vooral – mezelf. Vele uiteenlopende trajecten heb ik toen bewandeld. Soms ook met mijn man samen. Op zoek naar verbetering. Op zoek naar fijne seks.

Dat was echt niet makkelijk. Maar uiteindelijk is het gelukt. Alleen duurde die zoektocht erg lang, en was er nergens één training, aanpak of werkwijze die mij het ultieme inzicht gaf.

Daarom besloot ik om dit zelf te ontwikkelen, ondersteund met cursussen op het gebied van mindfulness, seksualiteit en coaching.

Inmiddels ben ik voor vele vrouwen een inspiratiebron van kleine en grote veranderingen op het gebied van intimiteit en seksualiteit.

Als seks- en intimiteitscoach begeleid ik al meer dan 15 jaar stellen naar een gelukkiger en mooier seksleven.

De kern daarvan is: uit je hoofd, in je lijf komen, zodat je kunt voelen en je echt kunt verbinden met je partner. In jouw tempo. Op jouw manier. Omdat we vaak leren seks te hebben op de ‘mannenmanier’, zoals we in porno zien. En dat werkt voor weinig vrouwen echt goed.

Bekijk mijn Masterclass voor vrouwen als je nog meer info nodig hebt of een idee wil krijgen wie ik ben.