fbpx

Wat andere over mij zeggen

Tania Mulder

Het verhaal van | Ronald

Afgelopen najaar trok mijn vrouw ‘aan de noodrem’ omdat ze het niet meer trok in onze relatie. We zochten de oplossing in korte pleziertjes, waaronder een workshop erotische massage bij Tania (wat trouwens een aanrader is!).

Omdat we daarna terugvielen in onze oude patronen hebben we Tania gevraagd ons te helpen. Zij had ons beide al bloot gezien en we zochten iemand bij we ons beide ook figuurlijk volledig bloot zouden kunnen geven. Ze voelde vertrouwd.

Tania pakte de uitdaging aan en bracht ons van managers van het huishouden elk weer naar de basis van onszelf waaruit de liefde voor elkaar ooit was gegroeid. De wekelijkse 1:1 gesprekken hielpen mij echt inzicht te krijgen in waar mijn vrouw tegenaan liep en ook een betere versie van mezelf te worden. Als mens, partner en vader.

Vooral de praktische en directe aanpak van Tania beviel me goed.

Het intensieve traject heeft onze wortels versterkt, waardoor onze relatie uitbundiger kan bloeien dan we ooit hadden bedacht.

We zeggen nog regelmatig lachend tegen elkaar ‘kom uit je hoofd’ of ‘wat denk je dat Tania je nu zou zeggen?’. Dat houden we vast. Dank je wel Tania!

Heel prettig. Het was heel persoonlijk, en daarnaast merkten we ook al snel veel verbetering. Wij zijn er heel blij mee.

Wat zal je bijblijven, wat heeft het meeste indruk gemaakt…?

Er zijn me meerdere dingen goed bijgebleven. Bijvoorbeeld hoe bijzonder het was om te ervaren dat een periode zonder seks zo rustgevend kan zijn. Ook vond ik het bijzonder om ervaren dat gedachten zoveel negatieve invloed op je kunnen hebben, en dat je deze invloed ook kan gebruiken om juist een positieve invloed uit te oefenen. Maar ik denk dat ik het meest bijzonder vond om te voelen dat Meike weer naar me begon te verlangen, en dat ik haar tijdens de seks weer kon opwinden.

Zou je het anderen aanbevelen?

Zeker weten!

Jullie willen verder!

Plan nu een vrijblijvende intake online.