fbpx

Wat andere over mij zeggen

Tania Mulder

Het verhaal van | Franz

Wat waren jouw uitdagingen?

Onze uitdaging was dat ondanks mijn liefdevolle bemoeienissen en mijn begrip voor de seksuele problematiek, en vele pogingen zonder succes bij een “Sexuologe” was er geen verandering voor de beleving van seks te berreiken voor mijn vrouw.

Waar kon je hulp bij gebruiken? (Voordat we zijn begonnen)

Wij wisten wel, dat alleen een gezamenlijk werken aan het probleem een oplossing kan bieden. Maar, waar wij het best aan kunnen beginnen was ons niet duidelijk.

Waar sta je nu?

Het traject heeft echt een oplossing gegeven. Wij hebben het een en ander in ons gedrag verandert, en de “rem” die mijn vrouw in de weg stond, is duidelijk geworden en hebben we kunnen verwijderen doordat we bewust zijn geworden wat de oorzaak is van deze rem.

Wat is veranderd? Op het gebied van:

Intimiteit,

Wij nemen duidelijk meer tijd voor elkaar. Seks is een vraag van tijd voor elkaar en niet even snel tussendoor.

hoe jullie met elkaar omgaan buiten de seks:

Vooral ik heb geleerd, dat ik gesprekken, beginnend s´morgens bij het ontbijt met open mind doe, elke andere activiteit zoals “mobiel” of “agenda” weg laten, zo lang als wij aan tafel zitten met elkaar.

Relatie:

Onze relatie was ook voor deze therapie echt goed, dus ik voel op dit plaatje echt geen verandering.

Persoonlijke ontwikkeling/inzichten/bewustwording:

Omgang met elkaar is geen vraag van tijd alleen, het gaat ook om kwaliteit, dus om alertheid tegenover de partner.

Seksualiteit de kwaliteit ervan:

De Kwaliteit van Seks is duidelijk verbeterd.

De frequentie van zin hebben:

Ook de frequentie is verhoogd, maar daar moeten wij nog even zien, hoe het in het dagelijkse werk of werk per week goed is te integreren. We zijn hier erg van bewust en dat is al de helft van het bewustzijn en positieve werking ervan.

Hoe ben je bij mij terecht gekomen?

Via mijn vrouw, die naar een tantramassage keek op internet om heen te gaan en verassend genoeg, zijn wij bij Tania geland ! Zij heeft ons in een andere gedachte modus gebracht!

Wat was de reden ervoor te gaan?!

Omdat mijn vrouw steeds zoekende was en bleef mbt haar en daarmee onze sekualiteit op een hoger level te krijgen, ben ik hierin geheel in meegegaan om haar daarin te ondersteunen, maar ook omdat ik hier zelf voor open sta.

Wat vind je van mijn dienst?

Jouw dienst was uitstekend, verassend anders dan verwacht en voor mijn begrip als vrouwenarts(!) van een fantastische, ongecompliceerde zicht op seks en de dagelijkse realiteit

Wat zal je bijblijven?

Alles wat wij bij jou hebben geleerd. Vooral die aandacht voor elkaar echt op pijl houden!

Wat heeft het meeste indruk gemaakt…?

Jou ongecompliceerde uitleg, waarbij iedere moment duidelijk wordt, dat jij vanuit eigen ervaring spreekt en niet vanuit een wetenschappelijk standpunt.

Zou je het anderen aanbevelen?

Nogmaals: Als Vrouwenarts word ik vaak met seksuele problemen geconfronteerd. Zulke vragen medisch / wetenschappelijk te bekijken is iets wat weinig succes heeft. Het oplossen volgens jouw gedachte en uitleg is heel erg hulpvol voor mij en beveel ik daarom ook van harte aan, aan alle vrouwen, die bereid zijn voor verandering in hun seksleven.

Jullie willen verder!

Plan nu een vrijblijvende intake online.