fbpx

Wat andere over mij zeggen

Tania Mulder

Het verhaal van | Els & Richard

Waar liepen jullie tegenaan voordat jullie de stap hebben genomen om met mij te werken?

Wij liepen anderhalf jaar geleden te zoeken naar een oplossing om onze relatie op seksgebied te verbeteren, weer opnieuw verliefd te worden op elkaar. Na bij een seksuologe te hebben gelopen, als stel en ook ieder individueel. Bleek dat wij ook hier geen bevredigende oplossingen kregen aan gedragen en liepen opnieuw vast op dit gebied in onze relatie.

Wat heeft je laten beslissen om met mij te werken?

Na het advies van de seksuologe om iets te nieuws te zoeken voor ons samen op Tantra gebied, zijn wij internet opgegaan en vonden beide Tantra te zweverig. Wel kwamen wij toen jouw site tegen en dit sprak ons beide erg aan. Meer achtergrond informatie over verschil en seksuele beleving van man en vrouw, oefeningen waar wij daadwerkelijk mee aan de slag konden, uit je hoofd leren gaan en echt voelen zodat er meer intimiteit voor elkaar ontstond.

Wat is er veranderd, waar staan jullie nu?

Door bovenstaande zijn wij veel opener naar elkaar geworden, wij praten weer met elkaar en komen echt tot de kern, durven dit te benoemen zonder elkaar iets te verwijten en houden rekening met elkaars gevoelens.

Wij hebben meer rust en tijd voor elkaar gevonden, meer intimiteit hierdoor gekregen en weten meer over onszelf waar bepaalde gevoelens vandaan komen. Wel blijf het oor ons alert zijn om niet terug te vallen op onze oude vertrouwde gewoontes, maar hier zijn wij ons nu terdege bewust van en moesten elkaar hierop aanspreken. Dit blijft een leerpunt binnen onze relatie.

Hoe heb je het traject ervaren?

Wij hebben echt iemand nodig om te sturen, onze ogen te openen en ons bewust te laten worden hoe het werkt in onze gedachten gang. In het begin duurde het best lang voordat wij ons gevoel lieten leiden en niet onze gedachten. De opdrachten hielpen ons hierbij en vonden wij prettig om te doen en te ervaren dat het ons echt veranderde in onze benadering, denkwijze en mogelijkheden.

Zou je Tania aanbevelen?

Zekers! Dat heb ik ook al gedaan bij een vriendin, of zij hier iets mee doet is aan haar.

Jullie willen verder!

Plan nu een vrijblijvende intake online.