fbpx

Wat andere over mij zeggen

Tania Mulder

Het verhaal van | Bram & Marijke

“Op een punt in onze relatie liepen onze seksuele gedachte niet meer gelijk, ik wilde graag meer en voelde dat mijn vrouw mij steeds afwees waardoor ik onzeker werd.

Na al een periode en verschillende gesprekken bij een seksuoloog geweest te zijn stelde zij voor om iets nieuws voor ons samen te zoeken: bv tantra. Na wat google speurwerk kwamen wij er achter dat tantra niet iets voor ons was maar tijdens het speurwerk kwamen we ook op de site van Tania.

De informatie filmpjes en de mogelijkheden voor een massage cursus of het volgen van een coaching traject heeft ons doen besluiten contact op te nemen met Tania.

Na ons kennismakings gesprek waren we meteen overtuigd dat dit iets voor ons was. De rust, eerlijkheid, openheid en kennis van Tania was doorslaggevend maar ook de herkenning en erkenning waar wij samen tegenaan liepen werd meteen in kaart gebracht.

Nu 6 maanden later zijn wij als stel weer zo naar elkaar toe gegroeid, in onze gesprekken delen we veel meer onze gevoelens en het plezier in de relatie is weer terug. Daarnaast ook het plezier en het gevoel wat we delen tijdens het bedrijven van de liefde met elkaar brengt ons steeds meer naar elkaar.

We zijn niet alleen op het seksuele vlak veranderd maar door de kennis en begeleiding, het aanpakken van problemen, zijn wij er als individu veel sterker uitgekomen. Meer vertrouwen en eigenwaarde in en van jezelf.

Wij zouden Tania zeker aanraden/aanbevelen. Hoe zij het traject heeft opgebouwd met de videogesprekken maar zeker ook de één op één gesprekken is een perfecte samenstelling van het coachings traject. Door de wekelijkse contacten blijf je gefocust op waar je naar toe wil, het is echt een verandering van denken en doen en Tania zorgt ervoor dat je niet terug valt naar je oude gewoontes.”

Jullie willen verder!

Plan nu een vrijblijvende intake online.