fbpx

Skip links

Een gelukkig en tevreden liefdesleven met Tania Mulder

Bekijk de video waarin ik mijn werkwijze toelicht

Vind jezelf terug

Missen jullie iets in jullie relatie? Kunnen jullie je vinger er niet precies op leggen, maar weten jullie wel dat er iets moet veranderen? Kun je de teleurstelling om afgewezen te worden in bed eigenlijk niet meer aan?

Is je libido enorm afgenomen en zijn jij en je partner het niet eens over hoe, en óf jullie hier verandering in kunnen brengen? Zijn jullie, door uiteenlopende behoeften in bed, in een negatieve spiraal terechtgekomen, en weten jullie niet hoe jullie hier uitkomen?

Herken jij jezelf in de bovenstaande voorbeelden?

Hoewel het natuurlijk niet leuk is dat jullie relatie op het gebied van intimiteit momenteel niet zo lekker loopt, is erkenning van het probleem de eerste stap naar verbetering. Verbetering is altijd mogelijk, terwijl mijn ervaring is dat als je hier niks aan doet, dat niet alleen het einde van je relatie, maar ook van je zelfvertrouwen kan betekenen. Het is natuurlijk heel spannend om dit aan te pakken. Maar, en dit hoor ik van iedereen die een traject met mij heeft doorlopen, het is enorm verrijkend. Niet alleen voor je relatie, maar ook voor jezelf!

hart2

Coaching individueel

Problemen met intimiteit kan aan een relatie liggen, maar ook aan jezelf. Veel mensen vinden het moeilijk om open over deze onderwerpen te praten, of het nu gaat om pijn bij het vrijen, moeite met klaarkomen, niet durven te voelen, of het hebben van blokkades. Terwijl het zo belangrijk is om je zelfverzekerd en aantrekkelijk te voelen. Met individuele coaching (voor de man of voor de vrouw) kunnen we hier aan werken.

Lees verder
hand

Coaching stellen

Misschien willen jullie simpelweg het beste uit jullie seksleven halen en lukt jullie dat zelf niet. Of is er niet genoeg intimiteit, of ondervinden jullie problemen. Met mijn professionele coachingstraject gaan jullie je doel bereiken. 

Lees verder
1E-CONSULT-10

Gratis consult

Wil jij meer weten over mijn manier van coachen of wil je weten wat ik voor jou kan beteken op het gebied van intimiteit coaching. maak dan een afspraak. Het eerste telefonische  consult is altijd gratis.

Maak een afspraak

Tania Mulder - intimiteitscoach

Ik help je met intimiteitsproblemenweer zin krijgenafwijzing voorkomenleren ontvangen

Intimiteitsproblemen

Pijnloos vrijen

Het opbouwen van je seksleven na een dip

Je partner leren begrijpen

Stressvrij klaarkomen

Zin krijgen in seks, laag libido

Jezelf terugvinden

Oude trauma’s achterlaten

Afwijzing voorkomen

Leren ontvangen

Frustratie of teleurstelling voorkomen

Communicatie over seks

Het hervinden van je passie

Weer tot elkaar komen

Overgave

Nieuwe technieken – spanning

Hoi! Ik ben Tania Mulder

Ik ben Tania Mulder. Met mijn jarenlange ervaring als Mindfulness intimiteitscoach heb ik talloze mensen geholpen met hun relatie en hun seksleven. Misschien ken je me uit de media (o.a. RTL5’s Sex Academy, BNN’s Spuiten en Slikken en LINDA Magazine).

Ik heb vele singles en stellen geholpen om zichzelf weer terug te vinden!

coaching
intimiteitscoach

Of je nu geen zin meer hebt in seks, het gevoel hebt dat het beter kan of pijn hebt bij het vrijen, ik heb een methode ontwikkeld die voor bijna elk probleem blijkt te werken. Na een coachingstraject met mij ben je in staat om het maximale uit je liefdesleven te halen. Mijn discrete en professionele aanpak is niet eng en ook niet gek, en de tools die ik je leer kun je ook in het dagelijks leven toepassen.

Ik sta klaar om je te helpen!

Bekend van:

Wat anderen zeggen

Over een coachingstraject met Tania Mulder
We merken een enorm verschil

“We zitten in het begin van ons coachingstraject, maar we merken nu al een enorm verschil. Kun je nagaan wat er nog gaat komen! Mijn man was vreemdgegaan en leek zijn interesse in mij helemaal kwijt te zijn. Ik had de hoop al bijna opgegeven, maar kwam toen terecht bij Tania. Haar methode is geweldig.”

Elma & Don

Utrecht, Nederland

Stuur een bericht

Je ontvangt dezelfde dag nog een reactie om een afspraak in te plannen. Ik respecteer je privacy. Alle gegevens worden uiterst discreet behandeld.

Plan direct een

vrijblijvend eerste consult

Plan een afspraak

Nieuwsbrief

Abonneer je nu op mijn nieuwsbrief

* indicates required