fbpx

De sleutel tot een intens gelukkig liefdesleven

Masterclass

Wat leer je in deze module

In deze module leer je wat elke man zou moeten weten, omdat dit namelijk alle problemen tussen de lakens oplost. Het is bovendien een gave die je op heel veel momenten in je leven kunt toepassen: hoe kom je in het hier en nu? En als je daar bent, wat doe je dan? Je leert verschillende manieren om er te komen, zodat jij kunt kijken wat werkt voor jou. Tania deelt haar persoonlijke manier ook met je in oefening 2. Je hebt de informatie uit module 1 en 2 echt nodig om dit goed te begrijpen, hier komt alles samen!

Tip! – Voor de beste video-ervaring adviseer ik je om gebruik te maken van een headset.

Video 1 – De automatische piloot werkt niet

Video 2 – Aanvoelen in het hier en nu i.p.v. bedenken

Je zal het pas echt goed gaan begrijpen als je het gaat uitproberen. Je wordt je steeds bewuster van wanneer jij iets alleen met je hoofd doet, en je leert beter en beter hoe je het met gevoel kunt doen. Maar hiervoor moet je blijven oefenen.

Video 3 – Hoe kom je in het hier en nu, 2 manieren

LANGZAAM is het codewoord, want alleen dan is je aandacht er echt bij en zal zij ook kunnen voelen! Vind je dit lastig, doe dan eens je ogen dicht en laat je hand over haar lijf glijden.

Video 3 – De vrouwelijke seksualiteit

Misschien heeft zij het al ooit eerder genoemd: verbinding! Zij heeft jouw aandacht nodig, ze wil dat jij echt voelt, in het moment.

Video 4a – Wat als zij niet reageert

Vind je het niet prettig om dingen te zeggen, doe het dan niet. Het moet ook altijd ook goed voelen voor jou. Volg je deze training in je eentje en merk je dat ze niet reageert, vraag haar dan of ze interesse heeft om de training voor vrouwen te doen. Het beste resultaat ontstaat als jullie beiden bewust worden wat er speelt, en hoe het anders kan.

Video 4b – Gevers en nemers

Oefening 1 – Hoe kom je in het hier en nu?

Soms val ik in herhaling, maar geloof me, dat is echt nodig. Je bewust zijn van de situatie en iedere keer weer terugkomen bij het ‘voelen’, het zal je echt gaan lukken!

Extra tip bij oefening 1

Oefening 2 – Masturberen

Soms val ik in herhaling, maar geloof me, dat is echt nodig. Je bewust zijn van de situatie en iedere keer weer terugkomen bij het ‘voelen’, het zal je echt gaan lukken!

Bonusvideo – How a woman should be kissed…

Wat nu?

Beste mannen, ik hoop dat deze training je verder heeft geholpen, doordat je nu echt begrijpt wat er aan de hand is. Heb je een partner, maar heb je deze training alleen gevolgd: weet dat er ook een training speciaal voor vrouwen is! Het is enorm waardevol voor jullie liefdesleven als ook zij hiermee aan de slag gaat.

Het zou ook zo kunnen zijn, dat deze training niet voldoende voor je is. Bijvoorbeeld omdat je het lastig vindt om in je eentje te gaan oefenen, of omdat er meer aan de hand is. In dat geval bestaat er de mogelijkheid om een stap verder te gaan met mij. Dan neem ik jullie bij de hand en begeleid ik jullie 3 á 4 maanden lang, zodat jullie het echt om kunnen zetten. Bekijk hiervoor de interviews op mijn website of neem contact met me op.

Hartelijke groet,

Tania Mulder