fbpx

INTIMITEIT COACHING

Intimiteit is belangrijk voor een liefdesrelatie

Coaching individueel

Intimiteit is een belangrijk onderdeel van een liefdesrelatie, maar niet iedereen ervaart intimiteit zoals hij of zij dat graag wil. Weer écht genieten van elkaar, wil jij dat ook? Laat mij je dan helpen meer intimiteit in je relatie te brengen. Daarvoor bied ik individuele coaching aan, specifiek op mannen en vrouwen gericht.

Intimiteit is belangrijk voor een goede relatie

Misschien vraag je je af waarom je voor individuele coaching zou kiezen. Vrijen doe je toch samen? Toch kan individuele coaching heel nuttig zijn. Deze vorm van coaching is perfect als je behoefte hebt aan coaching maar op dit moment geen partner hebt, of als je partner op dit moment
niet openstaat voor een gezamenlijk coachingstraject. Individuele coaching kan een goede oplossing zijn als je meer inzicht wilt krijgen in jezelf en je seksleven. Door voor individuele coaching te kiezen creëer je de mogelijkheid om onbelemmerd gesprek in te gaan over wat jouw bezig houdt.

Coaching sessies voor de man

In deze sessies bespreken we waar jij als man tegenaan loopt. Misschien vind je het moeilijk je partner op te winden, kom je sneller klaar dan je wilt of vind je het moeilijk te communiceren over jouw wensen en die van je partner. Tijdens onze sessies is alles bespreekbaar. Samen gaan we op zoek naar een oplossing, zodat je je vrijer voelt en weer echt gaat genieten van je seksleven!

Coaching sessies voor de vrouw

Vrouwen ervaren vaak heel andere problemen dan mannen in de slaapkamer. Daarom is mijn coaching voor vrouwen specifiek gericht op zaken die vrouwen doorgaans bezighouden. Thema’s die ik vaak bespreek zijn bijvoorbeeld: moeite hebben met loslaten tijdens het vrijen, weinig zin hebben in seks of moeilijk tot een orgasme komen. Jouw eigen vragen staan centraal, waarbij we ook kijken naar jouw relatie buiten het bed. Na ons coachingstraject voel je je zekerder, meer verbonden met je partner en staat genieten ook voor jou weer centraal!