fbpx

Wat andere over mij zeggen

Tania Mulder

Het verhaal van Lisa

Voor ik Tania ontmoette, betekende seks voor mij vooral iets dat veel negatieve spanning opleverde. Tijdens de seks was ik vooral druk in mijn hoofd, met gedachten als: ‘wil ik dit wel, ga ik geen grenzen over, vind ik dit wel prettig’?

In het dagelijks leven was ik veel bezig met wanneer ik weer zou ‘moeten’, en wanneer mijn partner genegenheid toonde, gingen al mijn alarmbellen af.  Ik heb heel het internet afgestruind, om oplossingen te vinden, om te helen wat gebroken was. Therapeuten, een seksuoloog, tantracursus. Maar ik kwam geen stap verder.

Bij Tania mocht ik terug naar de basis, naar wat het betekent om écht te voelen. Ik heb mogen kijken naar mijn overtuigingen betreffende seks, en deze in liefde mogen loslaten. Ik heb mezelf mogen vergeven voor het verleden en ik heb positieve gevoelens jegens seks mogen ontwikkelen. Ik begrijp nu beter wat er gebeurt in mij wanneer het ‘mis’ gaat, wanneer ik druk wordt in mijn hoofd en hoe ik met zachtheid weer fijn in mijn lijf kan komen

Tania geeft coaching met veel compassie en humor, en haar eigen ervaringen uit het verleden brengen een bron van kennis en begrip met zich mee.

Ik ben ontzettend blij dat ik dit traject heb mogen volgen. Voor mij is een  vaak moeilijke zoektocht eindelijk ten einde gekomen, en een leuke, spannende, gestart.

Heel erg bedankt Tania! 

Jullie willen verder!

Plan nu een vrijblijvende intake online.